Lenco CS-440 BT autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Lenco CS-440 BT AM/FM autórádió és Media Player egyben. 3.5”-os színes LCD képernyőjén megnézheti az SD és USB eszközökről lejátszható filmeket, képeket, vagy visszahallgathatja kedv Teljes leírás >

Termékleírás

A Lenco CS-440 BT AM/FM autórádió és Media Player egyben. 3.5”-os színes LCD képernyőjén megnézheti az SD és USB eszközökről lejátszható filmeket, képeket, vagy visszahallgathatja kedvenc zenei albumjait. Az eredeti autórádió funkciók sem szorulnak háttérbe, hiszen a SC-440 BT AM / FM-RDS tunerrel rendelkezik és összesen 30 rádióállomás közvetlen memorizálására képes. Akik pedig féltenék az autóban hagyni, a levehető előlapnak köszönhetően, mindig biztonságban tudhatják készüléküket.

TULAJDONSÁGOK:

AM/FM Autórádió 3.5"-os TFT képernyővel / 4x40W / USB / SD / Bluetooth
Sztereó AM/FM tuner
12 AM + 18 FM memória
RDS
Bluetooth kommunikáció (telefon kihangosítás az autó hangszóróira)
USB csatlakozás
SD kártyaolvasó
Média lejátszás: audio / video / fotók lejátszása
3.5" színes LCD képernyő
Levehető előlap
Maximális teljesítmény: 4 x 40 W
Csatlakozások: előlapi 3.5 mm AUX bemenet, RCA vonali kimenet
Méret: 198 x 140 x 58 mm
Súly: 757 g.


Gyártó
Lenco
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Extrák
Bluetooth Levehető alőlap RDS tuner
Lejátszható formátumok
MP3

Az olcsó.hu Lenco CS-440 BT autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lenco CS-440 BT autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.