Lenco CS-410 autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Napjainkban egy autórádió nélkülözhetetlen funkciója az USB és SD olvasás. Kedvenc zenéinket USB / SD adathordozókról közvetlenül is visszahallgathatjuk az autórádión. A Lenco CS-410-es Teljes leírás >

Termékleírás

Napjainkban egy autórádió nélkülözhetetlen funkciója az USB és SD olvasás. Kedvenc zenéinket USB / SD adathordozókról közvetlenül is visszahallgathatjuk az autórádión. A Lenco CS-410-es autórádiója AM / FM-RDS tunerrel rendelkezik és összesen 30 rádióállomást tud a memóriájában elmenteni. Akik pedig féltenék az autóban hagyni, a levehető előlapnak köszönhetően, biztonságban tudhatják készüléküket.

TULAJDONSÁGOK:

AM/FM Autórádió 4x15W USB / SD lejátszás
Sztereó AM/FM tuner
12 AM + 18 FM memória
RDS
USB csatlakozás, SD kártyaolvasó
Levehető előlap
Maximális teljesítmény: 4 x 15W
Csatlakozások: előlapi 3.5 mm AUX bemenet, RCA Line out
Méret: 185 x 125 x 56 mm
Súly: 524 g.

Gyártó
Lenco
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Extrák
Levehető alőlap RDS tuner
Lejátszható formátumok
MP3

Az olcsó.hu Lenco CS-410 autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lenco CS-410 autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.