Kenwood DNX7150DAB fejegység


329.000 Ft

2015-es modell. 7" nagy felbontású levehető érintőképernyő, HDMI/MHL csatlakozás okostelefonhoz, LED kijelző, DAB+ és RDS tuner, Bluetooth kihangosító (HFP,A2DP,SMS,SSP), választható szín Teljes leírás >

Termékleírás

2015-es modell. 7" nagy felbontású levehető érintőképernyő, HDMI/MHL csatlakozás okostelefonhoz, LED kijelző, DAB+ és RDS tuner, Bluetooth kihangosító (HFP,A2DP,SMS,SSP), választható színű megvilágítás, magyar nyelv és menü, Garmin navigáció, fényképes sávinformáció, MyTrends/TrafficTrends, teljes Európa és Magyarország térkép, Ecoroute, SD kártya térképhez audio/video lejátszáshoz, TMC vevő, kép a képben, aHa radio, Garmin Smartphone Link iPhone/Android, DVD/DiVX/CD/MP3/AAC/WMA/FLAC/MKV, Dual Zone, kép a képben, Sound Excellence DSP, hátsó USB, AV be/ki, 1Amper Ipod/iPhone USB direkt, 3 pár 5V-os RCA kimenet. A készülék beépítéséhez járműspecifikus készlet szükséges, ez külön megvásárlandó!

Gyártó
Kenwood
Lejátszható médiumok
CD DVD Memóriakártya USB
Extrák
Bluetooth Érintőképernyős kijelző ipod visszacsatolás Levehető alőlap Navigáció RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
AAC DivX FLAC MKV MP3 WAV WMA

Az olcsó.hu Kenwood DNX7150DAB fejegység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kenwood DNX7150DAB fejegység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások