KENWOOD KMR 700U vízálló autórádió MP3


88.798 Ft

A Kenwood KMR 700U autórádióhoz akár MP3 vagy iPod lejátszóját is csatlakoztathatja. Az előlapon aux bemenettel és USB porttal rendelkező készülék a Bluetooth technológiát alkalmazza. N Teljes leírás >

Termékleírás

A Kenwood KMR 700U autórádióhoz akár MP3 vagy iPod lejátszóját is csatlakoztathatja. Az előlapon aux bemenettel és USB porttal rendelkező készülék a Bluetooth technológiát alkalmazza.

Néhány perc alatt a KMR-700U parancsgombjaihoz férhet, és készülékét biztonságban kezelheti.
Az autórádió 4 x 50 Watt teljesítményének és 3 RCA kimenetének köszönhetően gépjárművében hihetetlen hangminőséget élvezhet. A digitális audio konverter és a digitális szűrő tiszta és kiegyensúlyozott hangról gondoskodnak.

A Kenwood KMR 700U 24 előre programozott adós RDS tunerrel rendelkezik, így kedvenc rádióadóit pillanatok alatt megtalálhatja a készüléken. A vízálló rádiót akár a tengeren is használhatjuk.

Gyártó
Kenwood
Lejátszható médiumok
CD USB
Extrák
Bluetooth
Lejátszható formátumok
Audio CD CD CD-R CD-RW MP3 USB WMA
Multimédia
ipod kompatibilis
Zenei teljesítmény
4x50W
Rádió
RDS

Az olcsó.hu KENWOOD KMR 700U vízálló autórádió MP3 USB/Bluetooth árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KENWOOD KMR 700U vízálló autórádió MP3 USB/Bluetooth vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások