Dibeisi DBS006 autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A DBS006 rádió tökéletesen megfelel az autórádiók elsődleges szerepének: rádióhallgatás, és zenehallgatás SD kártyán vagy USB-n keresztül. A készülék rendelkezik RCA kimenettel, vala Teljes leírás >

Termékleírás

A DBS006 rádió tökéletesen megfelel az autórádiók elsődleges szerepének: rádióhallgatás, és zenehallgatás SD kártyán vagy USB-n keresztül. A készülék rendelkezik RCA kimenettel, valamint egy előlapi AUX bemenettel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bővítsék a rádió funkcionalitást.

MP3/USB/SD/MMC/AUX
CD / DVD nincs
4 x 7W
Fehér színű LCD kijelző
Fehér gombmegvilágítás
RDS nincs

Gyártó
Dibeisi
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Lejátszható formátumok
MP3

Az olcsó.hu Dibeisi DBS006 autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Dibeisi DBS006 autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.