Clarion FZ102E autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Clarion az FZ102E modellel egy rendkívül kompakt mindentudót bocsátott a piacra. Az USB-/MP3-/WMA rádió újonnan fejlesztett OEM kivitele rövid testtel rendelkezik. Az 1 DIN-es készülék beé Teljes leírás >

Termékleírás

A Clarion az FZ102E modellel egy rendkívül kompakt mindentudót bocsátott a piacra. Az USB-/MP3-/WMA rádió újonnan fejlesztett OEM kivitele rövid testtel rendelkezik. Az 1 DIN-es készülék beépítési mélysége csak kereken 60 százaléka egy normál rádióénak. A méretek magukért beszélnek: 178 x 50 x 100 mm.
A masszív és por ellen védett FZ102E készülék ideális mezőgazdasági- és építkezési gépekhez és tökéletes kísérő sport- és szabadidős tevékenységhez. Egy középen elhelyezett nagy hangerő szabályozó, ami még munkakesztyűvel is kezelhető, végzi a Clarion termék hangerejének vezérlését. A rádió egy egysoros, narancssárga LC kijelzővel rendelkezik. A kimenő teljesítmény 4 x 20 W. Loudness funkció, valamint basszus- és magasság beállítás szintén a jellemzői közé tartozik. A beépített Eprom hosszúidejű memória biztosítja a hangzásbeállításokat és rádióadókat, amiket a gyártó adatai szerint sosem felejt el.
Standardok ezenkívül a megszokott Clarion RDS tuner, valamint az EON, TA, PTY és PI kereső funkciók is. A beépített előlapi USB csatlakozón keresztül MP3 és WMA formátumok is lejátszhatók.
A készülék előlapján egy 3,5 mm-es jack hüvely található. A készülék hátlapján egy további mini jack hüvely teszi lehetővé a csatlakoztatást egy kormánykerék távirányítóhoz.

Jellemzők

Eprom hosszúidejű memória a rádióadókhoz
RDS tuner
EON, TA, PTY, PI keresés
URH zajelnyomó
Loudness funkció
TAG futókép kijelzés
3,5 mm-es jack hüvely a készülék előlapján
ID3 tag támogatás
USB tárolókapacitás max. 5000 fájlig (255 fájl mappánként).

Gyártó
Clarion
Lejátszható médiumok
USB
Extrák
Levehető alőlap RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
MP3 WMA

Az olcsó.hu Clarion FZ102E autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Clarion FZ102E autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.