Blaupunkt Amsterdam 130 autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Blaupunkt Amsterdam 130 autórádió egy igazi klasszikus darab. A megszokott FM rádión és CD-meghajtón kívül az USB csatlakozót is megtalálhatja, amelyről rendkívül gyorsan tud adatokat be Teljes leírás >

Termékleírás

A Blaupunkt Amsterdam 130 autórádió egy igazi klasszikus darab. A megszokott FM rádión és CD-meghajtón kívül az USB csatlakozót is megtalálhatja, amelyről rendkívül gyorsan tud adatokat beolvasni. Visszafogott kijelzőjén fekete alapon fehérrel olvashatja a rádiócsatorna nevét, vagy a zeneszám címét és előadóját.

Gyártó
Blaupunkt
Lejátszható médiumok
CD USB
Extrák
Levehető alőlap RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
MP3 WMA

Az olcsó.hu Blaupunkt Amsterdam 130 autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Blaupunkt Amsterdam 130 autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.