Auna MD-640 autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Okostelefon és autórádió tökéletes harmóniában: az MD-640 az Aunától új perspektívákat mutat a szórakozás terén. Az autórádió felszíne alatt modern funkciók gazdag kínálata rej Teljes leírás >

TermékleírásOkostelefon és autórádió tökéletes harmóniában: az MD-640 az Aunától új perspektívákat mutat a szórakozás terén.

Az autórádió felszíne alatt modern funkciók gazdag kínálata rejtőzik: a bluetooth interface lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül sugározzunk zeneszámokat az autó hifi rendszerébe; az USB és az SD/MMC olvasóknak köszönhetően nagyobb MP3 gyűjteményeket is lejátszhatunk. Ezenkívül az AUX bemenet különféle mobil sztereó források csatlakozását teszi lehetővé.

Az Auna autórádiót az teszi elsősorban különlegessé, hogy egy alkalmazással üzemelhető. Az ingyenes alkalmazás segítségével kényelmesen irányíthatjuk iPhone-ról. Csak egy bluetooth kapcsolat szükséges – a csatlakozással egy pillanat alatt válik okostelefonunkból és autórádiónkból egy modern médiaközpont.

Az autórádió modern formája is meggyőző: a LED világítás színét kiválaszthatjuk (kék, piros, lila), vagy kívánság esetén a világítás automatikusan változtatja színét. Minden szempontból elmondhatjuk, hogy az Auna MD-640 autórádióban egy olyan modern társra lelhetünk, amely az autó hifi rendszerének az alapköve.
Fö jellemzök:

Praktikus tartó okostelefonokra
Kihangosító és médiasugárzás bluetooth kapcsolaton keresztül
Médialejátszó SD/MMC és USB porttal
AUX bemenet és beépített FM rádió
RMS teljesítmény 4 x 25 W

Müszaki paraméterek:

Bemenetek: 1 x 3,5 mm sztereó jack, ISO konnektor, USB, SD
Kimenet: 4 x cinch (2 x elöl, 2 x hátul)
Teljesítmény 4 x 25 W
Beépített óra
FM rádió, 18 rádióállomás tárolható
RDS (TA, AF, EON DX / EON LOC, CT, L hangolás / S hangolás, MSK DP/MSK ALL, sztereó/mono, TA SK/TA ALM)
Médialejátszó ismétlési funkcióval, véletlenszerű lejátszással, és intro funkcióval
Hangerőszabályzó
Fader/egyensúlyozás
2 sávos hangszínszabályzó
Választható hangszínek (rock, pop, jazz, klasszikus)
Személyreszabott megvilágítás 11 különböző színkombinációval
ISO csatlakozás

Kükdemény tartalma:

1 x termék
ISO kábelezés
Használati útmutató
iOS alkalmazás Letöltés
Alkalmazás Androidra Letöltés

Termék méretei:

18,5 x 6,8 x 12 cm (szélesség x magasság x mélység)
1-DIN
Tömeg: kb. 530 g


Gyártó
Auna
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Extrák
Bluetooth RDS tuner
Lejátszható formátumok
MP3

Az olcsó.hu Auna MD-640 autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Auna MD-640 autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.