Auna MD-620BT autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Auna MD-620BT egy intelligens autórádió, amely megérti a kor szükségleteit és hordozható audio komponensekkel való együttműködésre specializálódott. Az első helyen a bluetooth kapc Teljes leírás >

TermékleírásAz Auna MD-620BT egy intelligens autórádió, amely megérti a kor szükségleteit és hordozható audio komponensekkel való együttműködésre specializálódott.

Az első helyen a bluetooth kapcsolat áll. Lehetővé teszi okostelefon és tablet csatlakozását rádiókapcsolattal és tehermentesíti a gépkocsivezetőt és az utasokat a kellemetlenül összekuszálódott vezetékektől. Ha hívása érkezik, a beépített mikrofonnak köszönhetően az autórádión is fogadhatja.

A berendezés három további, elöl beépített felülettel rendelkezik. USB és SD bemenetek adathordozók MP3 könyvtárait nyitják, mint pl. SD kártyákét, USB MP3 lejátszókét, valamint USB kulcsokét. Minden további hangforrás - a CD lejátszótól, amelyről a berendezés szándékosan lemond, a laptopon át a tablet PC-ig, - az AUX bemeneten keresztül megfelelő kapcsolódási helyet találnak.

Az Auna autórádió digitális funkciói az FM rádió tunerrel végződnek, amely akár 18 előbeállított állomással rendelkezik.

A CD lejátszó és a kazettás magnó kihagyása látható előnyöket ad, mivel a mechanikailag megerőltető részek eltűnnek, így növelve a berendezés élettartamát. Másik előnye ennek a megközelítésnek természetesen előnyös ára, amelyet a vevőnek ajánlhatunk.

4 x 75 W max. PMPO teljesítményével az Auna MD-620BT berendezést drágább piaci szereplőkkel is összehasonlíthatja. A megfelelő vezetékes bemeneteken keresztül az autórádió csatlakozik 2- vagy 4-sávos erősítőkhöz a magasabb szintű teljesítmény elérése érdekében.

Elegáns, intelligensen szerkesztett felhasználói felület és a stílusos fekete kijelző lehetővé teszi a hozzáférést a funkciók spektrumához bármikor, különösen éjjel.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a berendezés nem rendelkezik CD lejátszóval.
Fö jellemzök:

Bluetooth felület audio streamingre és telefonhívás fogadására
USB és SD bemenet a közvetlen MP3 lejátszásra stb. megfelelő memóriahordozókról, SD kártyákról stb.
AUX bemenet külső audio komponensek csatlakoztatására, mint pl. MP3 és CD lejátszók
Kimeneti lehetőség 2- és 4-csatornás erősítőkhöz
FM rádió PLL tunerrel és 18 előbeállított állomással
Kényelmes vezérlés távirányítóval és panel segítségével
MOSFET erősítő 4 x 75 W PMPO teljesítménnyel

Müszaki paraméterek:

Csatlakozás: 1 x USB bemenet, 1 x SD bemenet, 1 x 3,5 mm jack AUX bemenet, 2 x sztereó cinch vezetékes kimenet, 1 x ISO csatlakozás (áram szekció/hangfal szekció), 1 x antenna bemenet
Lejátszott formátum: MP3, WMA
Támogatott USB/SD fájlrendszer: FAT16/FAT32
Támogatott USB/SD adathordozó méretek: 32 GB-ig; SD, SDHC kártya
Automatikus és manuális csatorna hangolás
Effektív navigáció MP3 elemekkel
ID3 tageket interpretál (az előadó nevét, a szám címét, stb. ábrázolja)
Részlegesen megvilágított panel LCD black matrix kijelzővel
Teljesen digitális ekvalizer különböző előbeállításokkal
2-sávos ekvalizer (beállítható basszusok és magasságok)
Beállítható egyensúly
Szabályozható fader
Csúszásgátló funkcionalitás
Véletlen funkció
Ismétlés funkció
Intro funkció (zeneszámok nézete)
Beépített óra dátummal
Némítás
Hangerő szabályozó

Kükdemény tartalma:

1 x berendezés
1 x távirányító
1 x ISO kábelköteg
Rögzítő anyagok (rögzítőkeret/blokkoló kulcs)
Használati útmutató

Termék méretei:

19 x 6 x 14
Egyszerű DIN-ISO standard (15 cm)
Súlya: kb. 500 g


Gyártó
Auna
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Extrák
Bluetooth Levehető alőlap Távirányító Text kijelzés
Lejátszható formátumok
MP3 WMA

Az olcsó.hu Auna MD-620BT autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Auna MD-620BT autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.