Auna MD-210 BT autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Auna MD-210 BT RDS egy intelligens autórádió, amely tisztában van korunk igényeivel. Hordozható audioberendezésekkel való együttműködésre, valamint zene streamelésre specializálódott Teljes leírás >

TermékleírásAz Auna MD-210 BT RDS egy intelligens autórádió, amely tisztában van korunk igényeivel. Hordozható audioberendezésekkel való együttműködésre, valamint zene streamelésre specializálódott.

A berendezésen elöl három csatlakozási lehetőséget találunk. Az USB és SD nyílásokkal hozzáférhetünk adathordozók, például memóriakártyák, MP3 lejátszók, USB meghajtók MP3 könyvtáraihoz. A többi hangforrást - a CD lejátszótól kezdve a mobiltelefonig - az AUX bemeneten keresztül csatlakoztathatjuk. Különös figyelmet érdemel a bluetooth interface, amelyet miután intuitív módon összekapcsoltuk például egy okostelefonnal, laptoppal vagy táblagéppel, zene streamelésre használhatunk, vagy kihangosítóként nyújt segítséget. A beépített mikrofonnak köszönhetően nem szükséges további vásárlásokba bonyolódnunk. Az Auna autórádió funkcióinak csomagját az FM rádió teszi teljessé, amelyen 30 állomást tárolhatunk, és RDS támogatással rendelkezik.

A CD lejátszó kihagyása a kis szerelési mélység előnyét hozza magával. Ezenkívül így nem rendelkezik mechanikailag leterhelt részekkel, tehát a berendezés élettartama meghosszabbodik. További előnye, természetesen, a kedvezőbb ár, amit így kínálni tudunk vásárlóinknak.

A maximum 4 x 75 W teljesítményével az Auna MD-210 BT RDS berendezés összehasonlítható más, drágább termékekkel a piacon. A megfelelő vonalas kimeneteken keresztül az autórádiót 2- vagy 4 csatornás erősítőkkel köthetjük össze, így még magasabb teljesítményt érhetünk el.

A rendezett vezérlőpanel lehetővé teszi, hogy közvetlenül hozzáférjünk minden funkcióhoz, valamint irányítható távirányítóval is. A gombok alulvilágítása kék, a kijelző pedig fehér.

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a berendezés nem rendelkezik CD/DVD mechanikával.
Fö jellemzök:

Ügyes bluetooth autórádió FM rádióval, RDS támogatással
Bluetooth interface zene streameléshez okostelefonról, táblagépről, laptopról
Beépített mikrofon, használható mint hands-free
USB port és SD nyílás a berendezés elején, zenelejátszásra USB meghajtóról, MP3 lejátszóról és memóriakártyáról
AUX bemenet a berendezés elején, külső hangforrások, például MP3 lejátszó vagy mobiltelefon csatlakoztatására
Beszereléshez szükséges készlet, bekötéshez szükséges kábelek és távirányító mellékelve

Müszaki paraméterek:

Csatlakozás: 1 x USB port, 1 x SD/MMC memóriakártya olvasó, 1 x 3,5 mm jack csatlakozós AUX bemenet, 2 x sztereó cinch vonalas kimenet, 1 x antenna csatlakozó
Teljesítmény: max. 4 x 75 W
30 állomás tárolható
Automatikus/manuális állomáskereső
Támogatott fájlformátumok: MP3, WMA
Hatékony navigálás az MP3 fájlok között
Hangszínszabályzó beállításai: klasszikus, pop, rock, flash, kikapcsolva
2 sávos hangszínszabályzó
Egyensúly szabályzó
Fader szabályzó
Hangerő funkció
TA funkció
AF funkció
ID3 tagek mutatása
Idő mutatása
Némítás
Lejátszás/szünet
Intro funkció
Ismétlés funkció
Véletlenszerű lejátszás funkció
Reset gomb
Távirányító áramellátása: 1 x CR2025 elem (küldemény része)

Kükdemény tartalma:

1 x termék
1 x távirányító
1 x kábel készlet
1 x beszereléshez szükséges készlet
Használati útmutató

Termék méretei:

Kettős DIN-ISO standard
Szerelési mélység: 13,5 cm
Tömeg: kb. 875 g


Gyártó
Auna
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Extrák
Bluetooth RDS tuner Távirányító Text kijelzés
Lejátszható formátumok
MP3 WMA

Az olcsó.hu Auna MD-210 BT autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Auna MD-210 BT autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.