Auna MD-170-BT autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Auna MD-170 BT egy multifunkciós autórádió, amely felismerte a kor igényeit és a legkülönbözőbb audio komponensek együttműködésére hangolódott. A modern készülék egyszerűen hozz Teljes leírás >

Termékleírás

Az Auna MD-170 BT egy multifunkciós autórádió, amely felismerte a kor igényeit és a legkülönbözőbb audio komponensek együttműködésére hangolódott.

A modern készülék egyszerűen hozzáférhető portokat részesíti előnyben. Az USB és SD portok külső adathordozók csatolását teszik lehetővé, valamint a további audió források, mint pl. a CD lejátszók, laptopok vagy tabletek a jack AUX portok keresztül csatolhatók.

A bluetooth 2.0 felületnek köszönhetően az Auna autórádió okostelefonokkal és tabletekkel is csatolható vezeték mentesen, s továbbá handsfree készülék ként is szolgáhat.

Az Auna autórádió digitális funkció sorait egy FM rádióval zárja. Az RDS támogatás az Auna MD-170 BT készüléknek többekközt TA (traffic announcement) és EON (enhanced other networks) funkciókat is biztosít, akkor is ha az üzemelő készülék nem rendelkezik TA szignállal.

A 4 x 75 W teljesítményével a készülék kimagaslik a konkurens termékek soraiból. Az alkalmas line kimenetein keresztül a készülék erősítőhöz is csatolható, így még nagyobb teljesítmény szint is elérhető.

Az áttekinthető dizájn, értelmes gomb elhelyezés és a stílusos képernyő mindenkit megnyernek, amelyek korrespondálnak az Auna autórádió funkciójival. A képernyő színe 7 árnyalatban állítható.
Fö jellemzök:

Multifunkciós autórádió FM/AM hangolóval és lecsatolható panellel
Bluetooth felület a vezeték mentes zene lejátszáshoz és handsfree telefonálsához
MP3 USB és SD portok zene lejátszásához közvetlenül a külső adathordozókról
AUX bemenet külső hang források csatolásához
Rögzítő kerettel és távirányítóval együtt hívás fogadás gombbal

Müszaki paraméterek:

Portok: 1 x USB, 1 x SD/MMC, 1 x 3,5 mm jack AUX bemenet, 1 x stereo cinch line kimenet, 1 x ISO port, 1 x antenna bemenet
Támogatott formátumok: MP3, WMA
Bluetooth protokoll: A2DP
MOSFET erősítő 4 x 75 W teljesítménnyel
Automatikus csatorna választás
Véletlen sorrend funkció
Ismétlés funkció
Mute
RDS funkció: TA, AF, PTY, EON
PTY funkció
Hanszínszabályozó
Felhasználó navigálás
ID3 tag kijelzés
Idő kijelzés
Állítható képernyő megvilágítás
LCD képernyő
Távirányító üzemeltetése: 1 x CR2025 elem (csomagolás része)

Kükdemény tartalma:

1 x készülék
1 x távirányító
1 x fém keret
2 x kulcs
Használati utasítás

Termék méretei:

Klasszikus DIN ISO standard
Súly: kb. 600 g

Gyártó
Auna
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Extrák
Bluetooth Levehető alőlap RDS tuner Távirányító
Lejátszható formátumok
MP3 WMA

Az olcsó.hu Auna MD-170-BT autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Auna MD-170-BT autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.