Auna MD-160 BT autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Auna MD-160 BT egy multifunkciós autorádió, amely felismerte korának igényeit és a legkülönbözőbb hordozható audio komponensekkel való együttműködésre specializálódott. A médiumok Teljes leírás >

Termékleírás

Az Auna MD-160 BT egy multifunkciós autorádió, amely felismerte korának igényeit és a legkülönbözőbb hordozható audio komponensekkel való együttműködésre specializálódott.
A médiumok modern világa örömmel üdvözli az egyszerűen elérhető portokat. Az USB és SC slotok MP3 adathordozók, mint pl. SD memóriakártyák, MP3 lejátszók vagy USB kulcsok könyvtárait nyitják meg. Az összes többi forrás, mint a CD lejátszók, laptopok vagy tabletek megfelelő csatlakozási pontként a jack AUX bemenetet használhatják.
A bluetooth 2.0 segítségével az Auna autórádió okostelefonnal, tablettel vezeték nélkül kapcsolódik, így ezek zenei archívumát streamelheti és handsfree berendezésként is szolgálhat.
Az Auna autórádió digitális funkcióinak gyűjteménye az FM tunerrel éri el csúcsát. Az Auna MD-160 BT RDS funkcionalitása egyebek mellett magába foglalja a TA (traffic announcement/közlekedési hírek) és EON (enhanced other networks) közlekedési rádió vételt, akkor is, ha a bekapcsolt adóállomás nem rendelkezik TA jellel.
4 x 75 W teljesítményével az Auna MD-160 BT autórádió túlszárnyalja közvetlen konkurenseit és a piacon található drágább berendezésekkel sikeresen veszi fel a versenyt. A megfelelő vezetékes kimeneteken keresztül csatlakozik erősítőkhöz, hogy magasabb szintű teljesítményt nyújthasson.
Áttekinthető dizájn, érhetően elrendezett nyomógombok és a stílusos kijelző megnyeri Önt az Auna autórádió teljes funkcióspektrumának használatára. A kijelző megvilágításának színe 7 fokozaton beállítható.
Fö jellemzök:

Multifunkciós autórádió FM/AM tunerrel és levehető panellel
Bluetooth a vezeték nélküli zenelejátszásra és kihangosításra
MP3 USB és SD slot zene lejátszására USB kulcsról, MP3 lejátszóról és SD kártyáról
AUX bemenet a külső hangforrások csatlakoztatására mint MP3 lejátszó, CD lejátszó és számítógép
Rögzítő kerettel és távirányítóval funkciós nyomógombbal hívás fogadására

Müszaki paraméterek:

Portok: 1 x USB, 1 x SD/MMC, 1 x 3,5 mm jack AUX bemenet, 1 x stereo cinch vezetékes kimenet, 1 x ISO port, 1 x antennás bemenet
Támogatott fájlformátum: MP3, WMA
Bluetooth protokolok: A2DP
MOSFET erősítő 4 x 75 W teljesítménnyel
Automata állomás memória
Véletlen lejátszás
Ismétlés funkció
Hang kikapcsolás
RDS funkció: TA, AF, PTY, EON
PTY funkció
Ekvalizer
Mappa navigáció
ID3 tagek ábrázolása
Idő ábrázolása
Beállítható kijelző megvilágítás
LCD kijelző
Távirányító áramellátása: 1 x CR2025 elem (a kiszerelés része)

Kükdemény tartalma:

1 x berendezés
1 x távirányító
1 x fém keret
2 x kis kulcs

Termék méretei:

Egyszerű DIN ISO standard
Súlya: kb. 600 g

Gyártó
Auna
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Extrák
Bluetooth Levehető alőlap RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
MP3 WMA

Az olcsó.hu Auna MD-160 BT autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Auna MD-160 BT autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.