Auna DVA72BT autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kitűnő Moniceiver autórádió 18 cm-s érintőképernyővel, DVD-lejátszóval, multimediális USB, SD és AV bemenetekkel. Dupla DIN norma.DVD autórádió 18 cm (7")-s LCD érintőképernyővel és Teljes leírás >

Termékleírás

Kitűnő Moniceiver autórádió 18 cm-s érintőképernyővel, DVD-lejátszóval, multimediális USB, SD és AV bemenetekkel.
Dupla DIN norma.DVD autórádió 18 cm (7")-s LCD érintőképernyővel és öt fokozatú beállítható szemszögnézettel és kitűnő ábrázolótulajdonságokkalA Bluetooth 2.0 bemenet kitűnő minőségű hangmodullal, különlegesen jó híváskvalitást és zenehallgatási lehetőségeket kínál használóinak.A DVD-lejátszó probléma mentesen kommunikál bármely médiaformátummal- pl.: DVD, CD, MP3 és MPEG4Elülső mini-USB-bemenet és SD-port közvetlen lejátszásra: MPEG4-videók, MP3-zene, képek USB és SD/SDHC-ről, melyek USB és MP3-berendezésekről játszhatók le.Elülső és hátulsó AV-bemenetek extern audió-videó komponensek számára. Tolatás-kamera rákapcsolása lehetséges.Két videó-kimenet, extern képrenyők csatlakoztatásához.
Az Auna DVA72BT funkciókkal felturbózott autórádió, melynek modern külalakja minden autót kész otthonná varázsol.
A berendezés legatraktívabb része a kitolható 18 cm-s LCD képernyő, mely nemcsak vidók és fényképek prezentálására alkalmas, de az Auna-Moniceivera kezelését is gyerekjátékká varázsolja. Videókat és képeket DVD-lejátszó és USB/SD portok, valamint jack vagy cinchen keresztül extern videó-készülékekből tud lejátszanii.
Hogy a hátsó üléseken is élményben részesüljenek az utasok, az Auna DTA90BT berendezés két extern képernyőre is sugározhat. Az Auna autórádió RDS-rendszerrel rendelkezik, 30 választási lehetőséggel és a csatornák választásának elegendő kapacitásával. A berendezés Bluetooth bemenetet is biztosít, mely lehetővé teszi a készülék handsfree-ként való használatát.
Fö jellemzök:

Portok: 1 x mini-USB bemenet (elöl), 1 x port SD-kártyához (elöl, képernyő mögé rejtve), 1 x 3,5 mm jack AV-bemenet, 2 x sztereó cinch vonalas kimenet, 1 x kompozit videó-bemenet parkoló-kamera számára, 2 x kompozit videó-kimenet extern képernyő csatolásához, 1 x sztereó cinch vonalas bemenet, 1 x kompozit videó-bemenet, 1 x antenna-csatlakoztatás, 1 x cinch-kimenet subwoofer-hez, 1 x USB bemenet (elöl)
Lejátszható formátumok: DVD, CD, MPEG4 és kompatibilis (AVI-Container), MP3, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, CD-R, CD-RW, VCD, SVCD, WMA, JPEG, GIGA DVD (MP3-DVD)
Kényelmes irányítás, irányítóelemek, távirányító és OSD-menü segítségével.
Integrált FM/AM rádió RDS támogatással és 30-előbeállítással
RDS-funkciók: ASM/AF (automatikus csatorna-keresés erősebb térerő esetén, PTY, TA/TP (közlekedési infó)
Automatikus vagy manuális csatornakereső
Hatásos és gyors navigáció a zene-, kép- és videórendszerben
ID3 tag-eket olvas (előadó neve, dalcím stb.)- 1/2.0 verzió
MOSFET-erősítő 4x45 W-os teljesítménnyel
Támogatott képformátumok: 16:9 a 4:3(Pan Scan és Letterbox)
Beépített ekvalizer előbeállításokkal
Bass boost
Zoom
Slow motion-funkció
Ismétlés-funkció
AB-szekvenció ismétlése
Véletlen választás funkciója
Programálás funkciója
Hangerő-funkció
Látószög beállítása
Különféle kép- és hangbeállítás
Beépített óra
Beállítható a billentyűzet hangja
Támogatott képformátumok: PAL, NTSC
Mute

Müszaki paraméterek:

USB port: alkalmas- FAT16/32 formátolt USB memória-médiák min. 16GB-ig terjedő memóriával (a gyártótól füffően lehet egészen 32GB és nagyobb memória)
SD port: alkalmas- FAT16/32 formátolt SD/SDHC memória-médiák 16GB-ig terjedő memóriával (a gyártótól füffően lehet egészen 32GB és nagyobb memória)
Profil 2.0 kvalitású beszéd-modullal
Támogatott profilok: A2DP, AVRCP, SPP, HF/HS, OBEX
Alap-funkciók: hívás/hívást fogadni/hívást visszautasítani/hívást befejezni
Hívástartás
A hívó identifikálása
Telefonkönyv behúzása
KOnferenciahívás
Frekvenciaátvitel: 2,4 - 2,48 GHz
Fogadás kiterjedése: 10 méter
A gyártótól függően lehetséges Bluetoothon keresztül zenét lejátszani.

Kükdemény tartalma:

1 x berendezés
1 x távirányító
1 x cinch AV kábel
1 x 3,5 mm AV-konnektor cinch AV kábel-hez
1 x mini-USB host.kábel
Hazsnálati utasítás

Termék méretei:

Dupla DIN-ISO-norma
Súly: kb. 1,75 kg

Gyártó
Auna
Lejátszható médiumok
CD DVD Memóriakártya USB
Extrák
Bluetooth Érintőképernyős kijelző RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
JPEG MP3 MPEG4 SVCD VCD WMA

Az olcsó.hu Auna DVA72BT autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Auna DVA72BT autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.