Alpine CDE-181R autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A  CDE-181 széria tagjai olyan megfizethető 1 DIN készülékek, melyek a hangzás élményét Alpine prémium minőségben garantálják.Egyszerű csatlakoztatás elülső USB porttal és elülső A Teljes leírás >

Termékleírás

A  CDE-181 széria tagjai olyan megfizethető 1 DIN készülékek, melyek a hangzás élményét Alpine prémium minőségben garantálják.Egyszerű csatlakoztatás elülső USB porttal és elülső AUX bemenettelA fejegység elülső részén található közvetlen USB és AUX bemenet segítségével kényelmesen csatlakoztathat további készülékeket, akár olyan USB memóriákat mint kulcsmeghajtó vagy USB merevlemez.Külön árusított USB kábelen keresztül tartalmakat játszhat le iPod vagy iPhone készülékéről, illetve közvetlenül a fejegységről vezérelheti a zenei lejátszást és a keresési funkciókat. Ezen felül választhatja a Közvetlen Vezérlés üzemmódot (Direct Control Mode) is, így közvetlenül irányíthatja az iPod vagy iPhone készülékekről történő lejátszást.Gomb háttérvilágítás:Zöld (CDE-181R), Borostyán (CDE-181RM), Piros (CDE-181RR)

Gyártó
Alpine
Lejátszható médiumok
CD USB
Extrák
ipod visszacsatolás Levehető alőlap RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
AAC MP3 WMA

Az olcsó.hu Alpine CDE-181R autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Alpine CDE-181R autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.