Alpine CDE-180R autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Új, belépő szintű sztereó CDE sorozat a tökéletes megoldás azok számára, akik frissíteni szeretnék a gyárilag beépített készüléküket és a lehető legjobb hangminőségre vágynak az Teljes leírás >

Termékleírás

Új, belépő szintű sztereó CDE sorozat a tökéletes megoldás azok számára, akik frissíteni szeretnék a gyárilag beépített készüléküket és a lehető legjobb hangminőségre vágynak az ALPINE által. A CDE-180 modell kiváló minőségű CD lejátszást és kényelmes lejátszást biztosít az előlapon található USB és AUX csatlakozók segítségével.

Gyártó
Alpine
Lejátszható médiumok
CD USB
Extrák
Levehető alőlap RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
AAC MP3 WMA

Az olcsó.hu Alpine CDE-180R autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Alpine CDE-180R autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.