Alpine CDE-178BT autórádió


69.900 Ft -tól

CD/MP3 fejegység, Teljesítmény:4x50 W, Bluetooth kihangosítás, SMS megjelenítés:(csak információ a bejövő SMS-ről), Bluetooth zenelejátszás (A2DP), iPod/iPhone vezérlés, Android vezérl Teljes leírás >

Termékleírás

CD/MP3 fejegység, Teljesítmény:4x50 W, Bluetooth kihangosítás, SMS megjelenítés:(csak információ a bejövő SMS-ről), Bluetooth zenelejátszás (A2DP), iPod/iPhone vezérlés, Android vezérlés, App-modus, USB bemenet:hátoldalon (vezeték mellékelve), AUX:hátoldalon, vTuner (Alpine iPhone alkalmazás, amely hozzáférést biztosít több ezer internetes rádióállomáshoz. A vezérlés a vezérlő panelen történik), RDS rádió, Erősítő kimenet:3 pár RCA, Erősítő kimenet jelszintje:4 V, Kormánytávvezérelhetőség (adapter szükséges) , Lejátszható formátumok: CD-R/-RW/MP3/WMA/AAC, Rádio text, CD text, ID 3 Tag, Hangszín állítás: mély, közép,magas, Equalézer:9 sávos, parametrikus, Digitális időkiegyenlítés, D/A konverter:24 Bit, Forgatógombos hangerőszabályozás, Telefonkönyv szinkronizáció, Külső mikrofon, Távvezérlő rendelhető:(RUE-4202), Display megvilágítás:fekete alapon fehér, Gombsor megvilágítás:beállítható: piros, zöld, borostyán, kék, A kijelző fényereje változtatható, Levehető előlap, A CDE-178BT a legújabb 2013-as modell. Egyesíti az izgalmas új megoldásokat és funkciókat, mint például a kompatibilitás az iPhone telefonokkal és az Android rendszerrel. Ez lehetővé teszi, hogy beállítsa a hangzást és a telefon átvitelt és emellett üzeneteket küldhet és olvashat a Facebook-on. Ez is kompatibilis a vTuner Alpine iPhone alkalmazással, amely hozzáférést biztosít több ezer internetes rádióállomáshoz. A vezérlés a vezérlő panelen történik. Emellett a nagy felbontású kijelző kiváló láthatóságot biztosít bármilyen fényviszonyok között.

Gyártó
Alpine
Lejátszható médiumok
USB
Extrák
Bluetooth ipod visszacsatolás Levehető alőlap RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
AAC MP3 WMA

Az olcsó.hu Alpine CDE-178BT autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Alpine CDE-178BT autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások