Alpine CDE-177BT autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A CDE-177BT a legjobb választás az iPhone, vagy az Android telefon rendszerekhez. A kompatibilis TuneIt alkalmazás beállítja a hangot, és az átvitelt a telefonon. A kompatibilis alkalmazás, a vT Teljes leírás >

Termékleírás

A CDE-177BT a legjobb választás az iPhone, vagy az Android telefon rendszerekhez. A kompatibilis TuneIt alkalmazás beállítja a hangot, és az átvitelt a telefonon. A kompatibilis alkalmazás, a vTuner Alpine iPhone hozzáférést biztosít több ezer internetes rádióállomáshoz. A vezérlés a vezérlő panelen történik. A beépített Bluetooth segítségével a zenét hallgathatja a telefon vagy akár hívásokat is intézhet közben. A nagy felbontású kijelző kiváló láthatóságot biztosít bármilyen fényviszonyok között.

Gyártó
Alpine
Lejátszható médiumok
CD USB
Extrák
Bluetooth ipod visszacsatolás Levehető alőlap RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
AAC MP3 WMA

Az olcsó.hu Alpine CDE-177BT autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Alpine CDE-177BT autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.