Alpine CDA-9886M autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A legjobb módja, hogy kedvenc zenéjét vízen is hallgatni szeretné, ha az Alpine CDA-9886M-et használja. Az ön hajójához a CDA-9886M modellt teljes körű szolgáltatással tervezték. Az ugrá Teljes leírás >

Termékleírás

A legjobb módja, hogy kedvenc zenéjét vízen is hallgatni szeretné, ha az Alpine CDA-9886M-et használja. Az ön hajójához a CDA-9886M modellt teljes körű szolgáltatással tervezték. Az ugrás-ellenálló CD mechanika teszi lehetővé a folyamatos zenehallgatást hullámzás közben is. EEPROM veszteség nélküli memória biztosítja, hogy ha a hajó nincs használatban és az akkumulátorról is le van kötve, a korábban használt összes rádió beállítás, zóna szabályozás, hangzás beállítások változatlanul maradnak.

4x50W teljesítmény
3 pár RCA kimenet
FM/AM rádió
szatelit rádió vételére felkészítve
Beépített USB csatlakozó
iPod támogatás
Full Speed csatlakozó
mélysugárzó vezérlés
vezérli a PXA-H100 processzort
távvezérelhető (opció!)
Marine Coating System felületvédelem


Gyártó
Alpine
Lejátszható médiumok
USB
Extrák
ipod visszacsatolás Levehető alőlap RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
MP3

Az olcsó.hu Alpine CDA-9886M autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Alpine CDA-9886M autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.