Akai ACA10 autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Akai ACA10 egy csúcsmodern autórádió univerzális formatervezéssel, amely olyan megszokott funkciókat is tartalmaz, mint az FM rádió, vagy éppen az RDS funkció. Ezenkívül az autórádi Teljes leírás >

TermékleírásAz Akai ACA10 egy csúcsmodern autórádió univerzális formatervezéssel, amely olyan megszokott funkciókat is tartalmaz, mint az FM rádió, vagy éppen az RDS funkció.

Ezenkívül az autórádió rendelkezik bluetooth interface-szel és mikrofonnal is, amely zenék felvételére, vagy hívások lebonyolítására is alkalmas vezetés közben.

A modern funkcionalitást képviseli az SD és USB nyílás, amelyeken keresztül közvetlenül játszhatunk le zenét USB és SD adathordozókról. További audio berendezéseket (pl. mobiltelefonokat) egyszerűen, az AUX bemeneten keresztül csatlakozhatunk a termékhez.

A rádió klasszikus formatervezését jellemzi az átlátható LCD kijelző, kék alulvilágítású szabályzó és alulvilágított gombok, amelyek a terméket egyrészt esztétikusabbá, másrészt könnyebben irányíthatóvá teszik.

A levehető előlap megvéd a lopással kapcsolatos kellemetlenségektől.
Fö jellemzök:

Teljesen digitális rádió, FM-PLL-RDS, 2 x 25W teljesítménnyel
USB port és SD nyílás zenelejátszásra USB meghajtóról, MP3-lejátszóról vagy SD memóriakártyáról
AUX bemenet külső audio berendezések, például számítógépek, MP3- vagy CD-lejátszók
Kis szerelési mélység, a levehető előlappal pedig biztonságban marad a lopásokkal szemben

Müszaki paraméterek:

Portok: 1 x USB port, 1 x SD/MMC nyílás memóriakártyákra, 1 x 3,5mm jack AUX bemenet, 1 x sztereó cinch vonalas kimenet, 1 x csatlakozó antennára
Támogatott fájlformátumok: MP3, WMA
Hangszínszabályzó beállításai: pop, rock, klasszikus, jazz
PLL rádió RDS funkcióval
PTY, AF, TA
18 rádióállomás tárolható
2 sávos hangszínszabályzó
Kék alulvilágítású hangerőszabályzó
Állítható egyensúly
Standby LED
Áramellátás: DC 12V

Kükdemény tartalma:

1 x termék
1 x tok
1 x szereléshez szükséges alkatrészek
Használati útmutató

Termék méretei:

Egyszerű DIN ISO standard
Szerelési mélység: kb. 10,5cm
Tömeg: kb. 940g


Gyártó
Akai
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Extrák
Bluetooth Levehető alőlap RDS tuner
Lejátszható formátumok
MP3 WMA

Az olcsó.hu Akai ACA10 autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Akai ACA10 autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.