Samsung BD-J4500 Blu-ray lejátszó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

#Samsung BD-J4500 - Blu-ray Lejátszó: Minden tartalom elérhetővé válik a natív alkalmazásokkal. Nézzen online tartalmakat könnyedén a Samsung BD-J4500 Blu-ray-lejátszó natív alkalmazásaiv Teljes leírás >

Termékleírás

#Samsung BD-J4500 - Blu-ray Lejátszó:
Minden tartalom elérhetővé válik a natív alkalmazásokkal.
Nézzen online tartalmakat könnyedén a Samsung BD-J4500 Blu-ray-lejátszó natív alkalmazásaival. Használja Blu-ray-lejátszóval a legnépszerűbb alkalmazásokat, mint például a YouTube, a Facebook vagy az Accuweather, hogy mindig kapcsolatban maradjon a világgal, és sose érjen véget a szórakozás. A legjobb választás azoknak, akik könnyen elérhető tartalmakra vágynak..
Samsung BD-J4500 - Blu-ray Lejátszó SamsungBD-J4500-Blu-rayLejátszó

Gyártó
Samsung
Típus
Blu-ray lejátszó
Beépített merevlemez
Nincs

Az olcsó.hu Samsung BD-J4500 Blu-ray lejátszó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung BD-J4500 Blu-ray lejátszó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.