Pioneer DV-2020 DVD Lejátszó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Csupán 360mm széles és 42mm magas, a Pioneer DV-2020 mégis kiemelkedő minőségű audio és video élményt nyújt. Támogatja a Dolby Digital és DTS surround hangzásokat is.Lejátszhat népszer Teljes leírás >

Termékleírás

Csupán 360mm széles és 42mm magas, a Pioneer DV-2020 mégis kiemelkedő minőségű audio és video élményt nyújt. Támogatja a Dolby Digital és DTS surround hangzásokat is.Lejátszhat népszerű DVD és CD alapú formátumokat, valamint DivX, MP3, WMA és JPEG fájlokat is a lemezekről.

Tömörített hanganyag hallgatása közben a Sound Retriever ‘felskálázza’ a minőséget hogy az megfeleljen az eredeti forrásénak. A különféle beállításoknak köszönhetően a hangzás egyetlen gombnyomással a kedvenc zenei műfajára kapcsolható.

Távirányító mellékelve.

Gyártó
Pioneer
Típus
DVD lejátszó
Beépített merevlemez
Nincs

Az olcsó.hu Pioneer DV-2020 DVD Lejátszó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pioneer DV-2020 DVD Lejátszó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.