Pioneer BDP-180 3D Blu-ray lejátszó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Blu-ray lejátszó hálózati szolgáltatásokkal, Smartphone és SACD támogatás, Wi-Fi Direct! YouTube, Picasa, Miracast A BDP-180 a Blu-ray 3D, DVD és SACD lemezek mellett az otthoni hálózathoz Teljes leírás >

Termékleírás

Blu-ray lejátszó hálózati szolgáltatásokkal, Smartphone és SACD támogatás, Wi-Fi Direct!
YouTube, Picasa, Miracast

A BDP-180 a Blu-ray 3D, DVD és SACD lemezek mellett az otthoni hálózathoz akár Wi-Fi-n át kapcsolódva DLNA 1.5 minősített kliensként kompatibilis médiaszerverről vagy PC-ről médiafájlokat is elér és lejátszik. Ezek között olyan formátumok is megtalálhatóak, mint a 3GP, FLV, MPEG, AVI és WMV videók, valamint a nagyfelbontású FLAC, WMA, Apple Lossless, DSD, MP3 audiók, továbbá az MKV és DivX HD + konténerek.

A BDP-180 hozzáférést biztosít a YouTube videó- és a Picasa képmegosztóhoz. A YouTube videofájlok a „Send to TV” funkcióval közvetlenül átirányíthatóak Smart TV-re, alap hálózati funkcióként pedig a márka ingyenes „iControlAV” alkalmazásával is kezelhető/vezérelhető iOS/Android okostelefonról vagy táblagépről.

A Wi-Fi Miracast és a WiFi-Direct technológiák jóvoltából a lejátszó támogatja az okostelefonok, táblagépek vagy más kompatibilis eszközök képernyőjének tükrözését, illetve az azokon tárolt zenék és videók bitfolyamainak lejátszását.

A BDP-180 előlapi USB bemenetén keresztül is fogad multimédia formátumokat, és a márka kompatibilis AV vevőerősítőivel működnek a „Sound Retriever Link” és „Stream Smoother Link” hang- és képjavító jelátviteli funkciók is.

A Pioneer BDP-180 főbb jellemzői:
-Blu-ray 3D lejátszás (Profile 5.0)
-BD-Live & BonusView
-Blu-ray Disc, Blu-ray 3D, DVD-Video, CD, SACD lejátszás
Csatlakozások:
-1 x HDMI
-1 x Ethernet
-1 x Digital Coaxial output
-2ch Analogue Audio out
-2 x USB (Front & Rear)
-DVD-Video 1080p-re felskálázás
-Full HD jelek 4K felskálázás
-Stream Smoother Link
-Sound Retriever Link
-Dynamic Range Control
-Beépített WiFi (WiFi Direct kompatibilis)
-DLNA 1.5
-Multimédia lejátszás: AVI, FLV, MKV, WMV, MP3, AAC, WAV, FLAC, LPCM
-iControlAV 2013 kompatibilitás
-Csatlakozók: 1.4a verziójú HDMI, kompozit videó, koaxiális digitális audió, analóg sztereó audió (RCA), USB, Ethernet

Gyártó
Pioneer
Típus
Blu-ray lejátszó
Beépített merevlemez
Nincs

Az olcsó.hu Pioneer BDP-180 3D Blu-ray lejátszó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pioneer BDP-180 3D Blu-ray lejátszó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.