OPPO BDP-103 3D Blu-ray lejátszó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

•Blu-ray Disc – A nagy felbontású Blu-ray Disc™ formátum kristálytiszta képet és nagyszerű hangzást biztosít a házimozi rendszerekhez. •Blu-ray 3D – Fedezze fel a nagy felbontás var Teljes leírás >

Termékleírás

•Blu-ray Disc – A nagy felbontású Blu-ray Disc™ formátum kristálytiszta képet és nagyszerű hangzást biztosít a házimozi rendszerekhez.
•Blu-ray 3D – Fedezze fel a nagy felbontás varázsát minden dimenzióban! A BDP-103EU támogatja a Blu-ray 3D szabványt és teljes mértékben kompatibilis a Blu-ray 3D lemezekkel.
•2D - 3D átalakítás – A készülékkel a szabványos DVD, Blu-ray lemezeken és egyéb műsorhordozókon tárolt 2D videó anyagokból egyetlen gombnyomással átléphet a 3D világába. A BDP-103EU esetében még a tér mélysége és a szem konvergencia szint is az egyedi igényekhez állítható.
•SACD - A BDP-103EU a Super Audio CD (SACD) lemezeket is lejátssza, a sztereó és a többcsatornás nagy felbontású rétegük esetében egyaránt ragyogó hangzásminőséget biztosít. A felhasználó döntheti el, hogy a DSD (Direct Stream Digital, közvetlen digitális jeláram) jeleket kívánja-e megkapni a készülék digitális audió kimenetén, vagy inkább PCM jelekké alakítva adja-e ki azt a készülék.
•DVD-Audio - A BDP-103EU lejátszó számára a DVD-Audio lemezek lejátszása sem okoz gondot, a sztereó és a többcsatornás nagy felbontású audió hangsávokat egyaránt le tudja játszani. A felhasználó szabadon választhatja meg, hogy a lemez DVD audió, vagy DVD videó részét kívánja-e éppen lejátszani.
•Netflix Instant Streaming – Valós időben nézheti a Netflix tárhelyről letöltött TV műsorokat és filmeket. A Netflix "Just For Kids" külön a gyerme-kek és az egészen fiatalok számára összeállított TV-műsor és mozifilm válogatás. A korlátozásmentes Netflix letöltési előfizetés keretén belül további térítés nélkül élvezheti ezt a műsorszolgáltatást. A kiválasztott műsorokat 1080p felbontásban, 5.1 csatornás hanggal, az elérhető felira-tokkal és akár idegen nyelvű hangsávokkal is élvezheti. (A Netflix szolgáltatásai egyes országokban nem érhetőek el!)
•Igen széles körű Internet adatletöltési lehetőségek - A Netflix mellett a BDP-103EU számos népszerű szórakoztató műsorokat biztosító hálózathoz, például a YouTube Leanback és Picasa videótárakhoz is elérést biztosít, a választék pedig napról napra bővül.
•BD-Live és BonusVIEW - A BDP-103EU támogatja a BD-Live™ (Profile 2.0) szolgáltatást és minden szükséges hardver elemmel –audió/videó dekóderrel, Ethernet és vezeték nélküli hálózati eléréssel és 1 GB belső tárolóval- rendelkezik ahhoz, hogy zavartalanul élvezhesse a BD-Live szolgáltatásokat. A BonusVIEW (Profile 1.1) szolgáltatás támogatásával "kép a képben" megjelenítést élvezhet, megnézheti a rendező utasításait, vagy a szereplők megjegyzéseit, miközben a lejátszó éppen a fő műsort, a filmet játssza.
•További lemez- és média formátumok – A BDP-103EU készülékkel más egyéb lemez- és médiaformátumok, mint pl. DVD, audió CD, HDCD, Kodak Picture CD, AVCHD, MP4, AVI, MKV és más egyéb hangot és képet tartalmazó lemezek vagy USB kulcsok is lejátszhatóak. A BDP-103EU a nagy felbontású és veszteségmentes WAV és FLAC zenei formátumokat is teljes mértékben támogatja.
•Egyedülállóan jó képminőség:
Marvell Qdeo - A BDP-103EU készülékben a Marvell Kyoto-G2H videó jelfeldolgozó egységét használjuk, a Qdeo™ technológia legújabb változatával. A Qdeo videó jelfeldolgozás eredményeként természetes, magával ragadó képi megjelenést élvezhet, a képek tartalomtól függően zajmentesek, természetesek, digitális torzulásoktól, vibrálástól mentesek lesznek. A csúcsminőségű Blue-ray tartalmak esetében a BDP-103EU tökéletes hűséggel reprodukálja a filmet, pontosan úgy, ahogyan a rendező azt megálmodta. A DVD lemezek esetében a felkonvertált kép minősége csaknem teljesen megegyezik a Blue-ray lemezeknél megszokott képminőséggel; a hálózatról letöltött és a felhasználó által felvett videó tartalmak estében pedig a formátumtól és az eredeti minőségtől függően a BDP-103EU sokféle képminőség javító megoldást kínál, így többek között videó zajcsökkentést, a tömörítési veszteség és torzulás csökkentését, intelligens színkezelést, kontraszt, képrészlet és képél kiemelést.
•4K felskálázás – A készülék a lejátszandó forrásjel esetében az 1080p teljes HD felbontás négyszeresének megfelelő 4K (3840 x 2160) felbontásra tudja felkonvertálni a bemenő jeleket és így adja ki azokat a kimenetére.
•DVD felskálázás – A képpontonkénti mozgásadaptív összefésülési és továbbfejlesztett skálázással a normál felbontású DVD jeleket nagyfelbontású képjelek formájában adja ki a videó kimenetén. Emellett a Qdeo képjel feldolgozással még tisztább, lágyabb és életszerűbb, zajoktól és torzulásoktól mentes képet élvezhet a megjelenítő eszközön.
•Teljes HD 1080p kimenet - A BDP-103EU esetében a felhasználó választhatja meg a kimeneti felbontás értékét. A választható értékek: 480i, 480p, 720p, 1080i és 1080p.
•Valódi 24p™ Video – Igen sok Blu-ray lemezt a filmszínházakban is alkalmazott másodpercenkénti 24 képkocka képváltási frekvenciával rögzítenek. A BDP103EU ezeket a filmeket ugyanilyen formában, 1080p 24 Hz formátumú jelként tudja kiadni a videó kimenetén (a megjeleníté-séhez arra alkalmas megjelenítő eszközre van szükség). Ezzel a mozgásokat hitelesen megmutató, remegésmentes, moziszerű képet élvezhet az otthonában. A megfelelő minőségben felvett NTSC DVD lemezekről is helyre tudja állítani az eredeti 24 képkocka/mp. megjelenítési módot és 1080p 24 jelként tudja kiadni azt a monitor kimenetén.
•Source Direct (közvetlen forrásjel) üzemmód – A külső videó jelfeldolgozó egységet használó felhasználók "Source Direct", vagyis közvetlen forrásjel üzemmódban is használhatják a BDP-103EU lejátszót. Ilyenkor a jelfeldolgozás nélküli eredeti audió/videó tartalom jelenik meg a készülék kimenetén.
•Többféle képnagyítási mód - A BDP-103EU többféle kép oldalarányú és képnagyítási megjelenítési üzemmódot támogat. A felhasználók a filmeket eredeti kép oldalarányukban, vagy a képernyőt teljesen kitöltő módon, a fekete csíkokat vagy a feliratokat eltüntetve is megnézhetik.
•Függőleges képnyújtási mód – A 2.35:1 CIH (Constant Image Height, állandó képmagasság) megjelenítő eszközt használó felhasználók számára a lejátszó képnagyítási funkciója függőleges képnyújtási szolgáltatást is nyújt, amely az anamorf lencsével vetítendő anyagot is geometriailag helyes módon rajzolja fel a képernyőre. Az egyedi felirat eltoló rendszer segítségével a felhasználó választhatja meg, hogy hol jelenjenek meg a képernyőn a feliratok, ha 2.35:1 CIH megjelenítőt használ.
•Továbbfejlesztett képbeállítási funkciók – A felhasználó finom határok között szabályozhatja a fényerőt, kontrasztot, színtelítettséget, szín-árnyalatokat, élességet, zajcsökkentést, a színek és a kontraszt kiemeléseit. A lejátszó emlékszik ezekre a beállításokra és hasonló körülmények között, hasonló tartalmak esetében előveszi azokat a memóriájából.
Magas hangzáshűségű audió:
•DolbyŸ TrueHD – A Dolby TrueHD veszteségmentes, stúdió minőségű hangzást biztosít a nagyfelbontású tartalmak esetében. A BDP-103EU támogatja a Dolby TrueHD kódolású tartalmak estében a bitsorozat kimenő jeleket a HDMI 1.4a kimenetén keresztül. A készülék ugyanakkor kívánságra LPCM jelekké is át tudja alakítani a Dolby TrueHD forrásjeleket és úgy tudja kiadni azokat a HDMI vagy a 7.1 csatornás analóg audió kimenetein. A lejátszó a Dolby Digital és Dolby Digital Plus audió formátumokat is támogatja.
•DTS-HD Master Audio™ - A DTS-HD Master Audio kivételesen valósághű, akár 7.1 csatornás, a stúdió mesterlemezzel bitről bitre azonos hangzást biztosít a nagyfelbontású videó műsorokhoz. A BDP-103EU a DTS-HD Master Audio digitális bitsorozat kimenetet is támogatja. Képes arra is, hogy a készüléken belül dekódolja a DTS-HD Master Audio kódolású forrásjeleket és a dekódolt jeleket adja ki a HDMI vagy a 7.1ch analóg audio kimenteken. (a DTS-HD High Resolution Audio és a DTS Digital Surround kódolású forrásjeleket is támogatja).
•7.1 csatornás analóg audió kimenet - A 7.1 csatornás analóg térhangzású kimeneteken megjelenő jelek közvetlenül egy térhangzású erősítő vagy jelfeldolgozó egység 7.1 csatornás, vagy 5.1 csatornás bemenetére kapcsolhatóak. A BDP-103EU hihetetlenül jó színpadképet rajzol fel, magával ragadó élmény vele a zenehallgatás vagy a mozizás. A csak sztereó rendszert használók számára a 7.1 csatornás kimenet sztereóra lekevert üzemmódra is beállítható.
•Optikai és koaxiális digitális audió kimenet – A hagyományos, kétcsatornás A/V rádióerősítők csatlakoztatásához a BDP-103EU optikai és koaxiális digitális audió kimenetekkel is el van látva.
•Merev, megerősített készülékház – A készülék háza acéllemezekből készült, előlapja vastag alumínium, a CD-mechanika középre van szerelve. Mindez impozáns megjelenést biztosít a BDP-103EU készülék számára, ugyanakkor a merev készülékház ideális feltételeket teremt a behelyezett lemez lehető legjobb hangzáshűséggel és legjobb minőségben történő megszólaltatásához.
Sokrétű kényelmi szolgáltatások:
•Két HDMI kimenet – A készüléken kettő HDMI v1.4a kimeneti aljzatot találunk, így sokféle üzembe helyezési és felhasználási lehetőséget kínál, régebbi és újabb HDMI bemenettel ellátott készülékek egyaránt csatlakoztathatóak hozzá. Nem kell 3D képességekkel felvértezett A/V rádióerősítő ahhoz, hogy 3D képi megjelenítést élvezhessen. A BDP-103EU egyik HDMI kimenetét közvetlenül összekötheti egy 3D TV-készülékkel, míg a másik HDMI kimenethez egy nem 3D HDMI v1.1-v1.3 A/V rádióerősítőt csatlakoztathat. Aki pedig kivetítőt használ, az egyik kimenethez csatlakoz-tathatja a mozizáshoz használt kivetítőt, a másikhoz pedig akár hagyományos TV-készüléket is csatlakoztathat. Több helyiséges üzemmódban a BDP-103EU egyszerre két 3D vagy 2D TV-készüléket is el tud látni jellel.
•Két HDMI bemenet – A készülék HDMI bemeneteire külső eszközöket, például kábelcsatolót vagy műholdvevőt, hálózatképes digitális adatfolyam továbbító eszközöket csatlakoztathat, hogy jobban kihasználhassa a BDP-103EU készülék kivételesen jó audió és videó jelfeldolgozási képessé-geit. A BDP-103EU készüléken kettő HDMI bemenetet talál, egyet az előlapján, egyet pedig a hátlapján.
•MHL bemenet– A készülék MHL (Mobile High-Definition Link, mobil nagyfelbontású kapcsolat) bemenetéhez közvetlenül csatlakoztathatja az ilyen kimenettel rendelkező okostelefonokat, táblagépeket és egyéb mobil eszközöket. Ilyen módon könnyűszerrel jelenítheti meg az ilyen eszközökön tárolt nagyfelbontású digitális felvételeket, az akár 1080p felbontással készült videókat és magas hangzáshűséggel élvezheti a digitális felvételek minden előnyét, miközben a lejátszó fel is tölti a mobil eszköz akkumulátorát. A BDP-103EU előlapi HDMI bemenete egyben MHL bemenetként is használható.
•Vezeték nélküli és Ethernet hálózati kapcsolat– A készülék tartozékaként biztosított vezeték nélküli N adapterrel vagy a hagyományos RJ45 Ethernet aljzaton keresztüli vezetékes kapcsolattal kiléphet a készülékkel a világhálóra, élvezheti a BD-Live tartalmakat. Közvetlenül tölthet le további digitális tartalmakat a szolgáltatóktól, például a Netflixtől, vagy a helyi hálózaton tárolt tartalmakat tekinthet meg, frissítheti a BDP-103EU működtető programját, hogy folyamatosan a legmagasabb szinten tarthassa a lejátszó Blue-ray kompatibilitását.
•Három USB aljzat – A készüléken három nagysebességű USB 2.0 aljzatot találunk, egyet az előlapján, kettőt pedig a hátlapon. Ennek köszön-hetően a készülékhez közvetlenül csatlakoztatott USB meghajtókról nagyfelbontású videó tartalmakat, nagyfelbontású digitális állóképeket tekinthetünk meg, vagy digitális zenei állományokat hallgathatunk meg.
•PAL/NTSC átalakítás - A BDP-103EU lejátszóval PAL és NTSC rendszerű lemezek egyaránt lejátszhatóak, a kimeneten is eredeti formájukban jelenhetnek meg a képjelek. Igény és a csatlakoztatott készülékek képességei szerint a készülék jelátalakítást is tud végezni, vagyis az egyik képnormájú jelet a másik képnormára tudja alakítani (de ebben az adott DVD és BD lemez régiókorlátai korlátozhatják).
•Távvezérlő háttérvilágítással - A könnyebb használat érdekében a BDP-103EU távvezérlője háttérvilágítással rendelkezik, így a sötét házimozi termekben is könnyűszerrel megtalálhatja a keresett gombokat. Az ergonomikus gombelrendezésnek és az egyértelmű, jól látható jelzéseknek köszönhetően minden korábbi változatnál könnyebben távvezérelhető a Blue-ray Disc lejátszó.
•Univerzális tápegység - A BDP-103EU tápegysége gyakorlatilag a világon bárhol csatlakoztatható az elektromos hálózatra, mindenféle hálózati tápfeszültséggel működik. Nem kell attól tartania, hogy a nem megfelelő hálózati tápfeszültség kárt tesz majd a lejátszóban!
•Külső IR infravörös távvezérlő be- és kimenet – Ahhoz, hogy könnyen beépíthető legyen a házimozi vezérlő rendszerébe , a BDP-103EU lejátszón külső távvezérlő jelek fogadására alkalmas IR IN bemenetet találunk, amelyhez infravörös vezérlő rendszerelem csatlakoztatható.
•RS232 vezérlés- Az egyedileg kialakított rendszerek esetében a BDP-103EU RS232 vezérlő aljzata jelent csatlakozási pontot, amely a keres-kedelmi forgalomban lévő, ismert vezérlő rendszerek protokolljaival, vezérlő és kommunikációs programjaival kompatibilis. Ennek köszönhetően a rendszertelepítők minden nehézség nélkül felprogramozhatják a vezérlő rendszereket úgy, hogy azzal a BDP-103EU lejátszót is vezérelni tudják.
•Távvezérlő alkalmazások – További felhasználói kényelmet jelenthet az, hogy a lejátszó a szabványos alkalmazások segítségével okostelefonok-ról és táblagépekről is vezérelhető. Az Android rendszerekhez már ma is rendelkezésre áll a megfelelő vezérlő program. Az Apple iOS operációs rendszer alatt futó vezérlő program hamarosan elérhetővé válik.
•HDMI CEC – A HDMI Consumer Electronics Control szórakoztatóelektronikai eszköz vezérlés egyszerűbbé teszi a házimozi rendszerek kialakítá-sát és vezérlését, mivel egyetlen egyszerű vezérlő eszközzel akár több, ezt a szabványt támogató eszköz is távvezérelhető.
•Gracenote MusicIDŸ és VideoID™ - Az Interneten keresztül a Gracenote világszerte elérhető hatalmas adatbázisához csatlakozva jelentősen bővülhetnek a BDP-103EU lejátszási szolgáltatásai: megjeleníthetőek a lemezek borítói, a felvételek címei, előadói, műfaja és sok egyéb CD, DVD, Blue-ray műsorhordozó, illetve digitális média állomány információ.
•DMP & DMR – A Digital Media Player (DMP) és Digital Media Renderer (DMR) szolgáltatások révén vezetékes vagy vezeték nélküli csatlakozta-tással a DLNA-kompatibilis eszközökön, például személyi számítógépeken vagy hálózatra csatlakoztatott tároló eszközökön (NAS meghajtókon) tárolt audió, digitális állókép és videó állományok érhetőek el)
•SMB/CIFS elérés - A BDP-103EU lejátszóba egy kísérleti stádiumban lévő szolgáltatást is beépítettünk: A lejátszó a még fejlesztés alatt álló Server Message Block (SMB, kiszolgáló üzenetblokk) vagy Common Internet File System (CIFS, általános Internet fájlrendszer) protokollok használatával tudja elérni a hálózaton tárolt megosztott videó, audió és digitális állókép állományokat.

A BDP-103EU Bluray lejátszó készülék műszaki adatai:


•Lejátszható lemeztípusok*
BD-Video, Blu-ray 3D, DVD-Video, DVD-Audio, AVCHD, SACD, CD, HDCD, Kodak Picture CD, CD-R/RW, DVD±R/RW, DVD±R DL, BD-R/RE
BD profil
BD-ROM Version 2.5 Profile 5 (a Profile 1 Version 1.0 és 1.1 rendsze-rekkel is kompatibilis)
•Belső tároló
1 GB (A rendszer aktuális memóriaigényétől függően áll rendelkezésre szabad kapacitás a letöltött tartalom tárolására.)
•Analóg audió kimenet
7.1 cs, 5.1 cs, sztereó
•Koaxiális/optikai digitális audió: legfeljebb 2 cs./192 kHz PCM, Dolby Digital, DTS.
•HDMI Audio: legfeljebb 7.1cs./192 kHz PCM, legfeljebb 5.1 cs. DSD, Dolby Digital, Dolby, Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD High Resolution és DTS-HD Master Audio.
•HDMI Video: 480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p/1080p24/4Kx2K, 3D frame-packing 720p/1080p24.
•Bemenetek
HDMI Audio: legfeljebb 5.1 cs./192 kHz vagy 7.1 cs./96 kHz PCM, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS and AAC.
HDMI Video: 480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p/1080p24/ 1080p25/1080p30, 3D frame-packing 720p/1080p24.
MHL Audio: legfeljebb 5.1 cs./192 kHz PCM, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS.
MHL Video: 480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p24/1080p25/1080p30, 3D frame-packing 720p/1080p24.
•Audió jellemzők
Frekvencia: 20Hz – 20 kHz (±0,05 dB), 20 Hz – 96 kHz (-4,5 dB ~ +0,05 dB)
Jel/zaj arány: >115dB (A súlyozással)
THT+Z: < 0,006 % (1 kHz, 0 dBFS, 20 kHz LPF)
•Általános adatok
•Hálózati tápfeszültség igény: ~100 V – 240 V, 50/60 Hz AC
•Áramfelvétele: 35 W (Készenléti üzemmódban: 0,5 W az energiahaté-kony üzemmódban)
•Méretei: 430 mm széles x 311 mm mély x 79 mm magas
•Tömege: 4,9 kg
•Üzemi hőmérséklet tartomány:
5 °C – 35 °C
•Üzemi páratartalom
15 % - 75 %, kondenz

Gyártó
Oppo
Típus
Blu-ray lejátszó
Beépített merevlemez
Nincs

Az olcsó.hu OPPO BDP-103 3D Blu-ray lejátszó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy OPPO BDP-103 3D Blu-ray lejátszó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.