LG DP542H DVD lejátszó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az LG DP542H készülék CD-R/RW lemezekre írt MP3-fájlok lejátszását támogatja. Az LG DP542H készüléken akkor is lejátszhatja kedvenc filmjeit, ha azok DivX formátumúak. A DVD+RW (újraí Teljes leírás >

Termékleírás

Az LG DP542H készülék CD-R/RW lemezekre írt MP3-fájlok lejátszását támogatja.

Az LG DP542H készüléken akkor is lejátszhatja kedvenc filmjeit, ha azok DivX formátumúak.

A DVD+RW (újraírható DVD) videók és adatok tárolására szolgáló, többszöri írást lehetővé tévő rögzítési formátum. A DVD+RW lemezek kapacitása 4,7 GB (számítástechnikai értelemben 4,38 GB).

A Progresszív pásztázás technológia megelőzi a szem kimerülését hosszabb filmnézés során. A Progresszív pásztázás során minden képsor egyszerre jelenik meg a képernyőn, a páros és páratlan sorok közötti szünet nélkül, villogástól mentes, nagy sűrűségű képeket eredményezve.

Tulajdonságok:

- Lejátszható lemezek: DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-R/CD-RW
- Lejátszható formátumok: MP3, WMA, DivX, JPEG
- Méretek: 360 x 35 x 195 mm
- Súly: 1,1 kg

Gyártó
LG
Típus
DVD lejátszó
Beépített merevlemez
Nincs

Az olcsó.hu LG DP542H DVD lejátszó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG DP542H DVD lejátszó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.