Sony KDL-50W756C televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

KDL-50W756C: Ultravékony és intelligens kialakítás. Adjon igazi értéket az élményhez a szenzációs Full HD képminőséggel és az ultravékony kialakítással. Élvezze a televíziózás okosa Teljes leírás >

Termékleírás

KDL-50W756C:
Ultravékony és intelligens kialakítás.
Adjon igazi értéket az élményhez a szenzációs Full HD képminőséggel és az ultravékony kialakítással. Élvezze a televíziózás okosabb élményét, hogy gördülékenyen, egyszerű módon hozzáfér alkalmazásokhoz, játékokhoz, mozifilmekhez, internetes videókhoz és sok egyéb máshoz is.
Vessen egy pillantást a tv-képernyője minőségére
A számos fejlett technológiának köszönhetően minden tartalmat élesebb, egyenletesebb és élethűbb képminőségben élvezhet. A BRAVIA® által nyújtott különbség jól látható.
A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Gyártó
Sony
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Képernyő méret
50 "
Extra
DLNA Full-HD TV Internet Smart TV USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
800 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
Analóg DVB-C DVB-T DVB-T2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Sony KDL-50W756C televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony KDL-50W756C televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.