Sony KDL-48W705C televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.A nélkülözhetetlen luxus, karcsú és intelligens kialakításban Adjon igazi értéket az élményhez a szenzációs Full HD képminőséggel és a karcsú kialakítással. Élvezze a televízió Teljes leírás >

Termékleírás

.A nélkülözhetetlen luxus, karcsú és intelligens kialakításban

Adjon igazi értéket az élményhez a szenzációs Full HD képminőséggel és a karcsú kialakítással. Élvezze a televíziózás okosabb élményét, hogy gördülékenyen, egyszerű módon hozzáfér alkalmazásokhoz, játékokhoz, mozifilmekhez, internetes videókhoz és sok egyéb máshoz is.

.X-Reality PRO
Fedezze fel a kivételes minőség lenyűgöző világát. A különbség világos, bármit is nézzen.

.Full HD 1080
Élvezze kedvenc filmjeit, tv-műsorait, játékait és más tartalmait a vibrálóan részletes Full HD-val.

.Motionflow XR 200Hz
Egyenletes és gyors képsorok - Motionflow XR.

.Vessen egy pillantást a tv-képernyője minőségére

A számos fejlett technológiának köszönhetően minden tartalmat élesebb, egyenletesebb és élethűbb képminőségben élvezhet. A BRAVIA® által nyújtott különbség jól látható.

.Fedezzen fel újra minden részletet

X-Reality PRO

A Sony nagy teljesítményű képfeldolgozó processzor által végzett felbontásnövelés hatására minden egyes pixel még gyönyörűbbnek tűnik. Minden egyes jelenetet elemzésnek vet alá, majd összepárosítja a különleges képminta-adatbázissal. Az X-RealityTM PRO zajcsökkentő technológiája a különböző zajtípusokat analóg és digitális televíziójelekké, DVD és Blu-ray Disc fájlokká, vagy akár digitális állóképekké alakítja.

.A pillanat öröme csak az Öné

Photo Share

Nézze Android vagy iOS készüléke1 fényképeit nagy képernyőn. Válassza ki kedvenceit a tévén, miközben barátai megosztják élményeiket – akár tíz készülékről egyszerre.

.USB HDD felvétel

Alakítsa tévéjét digitális videofelvevővé. Tárolja kedvenc műsorait külső USB-merevlemezen, hogy bármikor élvezhesse őket.

.Tökéletes hangzás

A zenehallgatás élménye is épp olyan valósághű lesz, mint a tévézésé. A ClearAudio+ üzemmód elvégzi a tv-készülék hangzásának finomhangolását magával ragadó, érzelemgazdag élményt nyújtva, amely körülöleli a nézőt. Most még tisztább hangzásban és jobb hangelkülönítéssel élvezheti a zenét, a párbeszédeket és a térhatású hangeffektusokat, bármit is néz.

Az S-Force Front az audiojeleket feldolgozva lenyűgöző hangzást biztosít. A közvetlen, többcsatornás feldolgozás élethűen tiszta, erőteljes 360-os térhangzást nyújt.

A Clear Phase finomhangolja a tévé hangsugárzóit az egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb közép, mély és magas frekvenciák érdekében.

.Nagyobb, jobb basszus

Teljes tartományú tisztaság, gazdag mély hangokkal

Többet hallhat az intenzív, fókuszált hangzást biztosító, kompakt hangsugárzó-dobozból. A Bass Reflex hangsugárzó tiszta, gazdag hangzást biztosít, egészen az éles magas hangoktól a kibővített mélytartományokig.

.Műszaki adatok

Adjon igazi értéket az élményhez a szenzációs Full HD képminőséggel és a karcsú kialakítással. Élvezze a televíziózás okosabb élményét, hogy gördülékenyen, egyszerű módon hozzáfér alkalmazásokhoz, játékokhoz, mozifilmekhez, internetes videókhoz és sok egyéb máshoz is.

- A következő képernyőméretben érhető el: 80 cm (32"), 102 cm (40"), 121 cm (48”)
- Full HD felbontás (1920 x 1080)
- X-Reality PRO
- Egyérintéses szórakoztatás2
- ClearAudio+

Gyártó
Sony
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Képernyő méret
48 "
Extra
DLNA Full-HD TV Internet Smart TV USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
200 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
Analóg DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-T2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Sony KDL-48W705C televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony KDL-48W705C televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.