Sony KDL-32R500C televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Csatlakozzon a nagyszerű szórakozáshoz Lépjen túl a hagyományos tévézés világán, és ismerkedjen meg az internet TV izgalmas, új élményével. A beépített Wi-Fi®-vel online szolgálta Teljes leírás >

Termékleírás

.Csatlakozzon a nagyszerű szórakozáshoz

Lépjen túl a hagyományos tévézés világán, és ismerkedjen meg az internet TV izgalmas, új élményével. A beépített Wi-Fi®-vel online szolgáltatások széles köre vár Önre. Gyönyörű HD képeket nyújtó, karcsú kialakítású R50C televízió.

.Karcsú gondolatok

Bármely helyiséget még szebbé varázsolhat a páratlanul stílusos és első osztályú karcsúsággal.

.Kapcsolódás és streamelés - szórakoztató tartalmak

Tévéműsorok, filmek, zenék - lejátszható közvetlenül az internetről, akár kábellel, akár anélkül. A döntés az Öné.

.Nagyszerű szórakozás, vezetékek nélkül

Nem szükséges hálózati kábel. Az otthoni vezeték nélküli hálózathoz egyszerű beállítású Wi-Fi® kapcsolattal csatlakozhat.

.Csatlakozzon az extra tartalmak világához

Tapasztalja meg a szokványos tévécsatornákat túlszárnyaló vizuális élményt. Élvezze az internetes videostreaming szolgáltatások széles körét, mint például a YouTube™ stb.

.USB HDD felvétel

Alakítsa tévéjét digitális videofelvevővé. Tárolja kedvenc műsorait külső USB-merevlemezen, hogy bármikor élvezhesse őket.

.Egyenletesebb hangzás

A ClearPhase audiotechnológia a TV-hangsugárzók frekvenciafüggvényének finomhangolásával kiegyensúlyozottabb közép, magas és mély hangokat biztosít.

..A pillanat öröme csak az Öné
.Küldjön egy fotót, osszon meg egy fotót, ragadjon meg egy fotót

Nézze Android vagy iOS készüléke fényképeit nagy képernyőn. Válassza ki kedvenceit a tévén, miközben barátai megosztják élményeiket – akár tíz készülékről egyszerre.

.Részletek zavaró tényezők nélkül

A zajos képektől a tiszta látványig – lelje örömét a finom részletekben és textúrákban még a sík képterületeken is. Az élesebb képek még szebbek a nagyobb kontrasztnak köszönhetően, ami növeli a képmélység érzetét.

.Műszaki adatok

Lépjen túl a hagyományos tévézés világán, és ismerkedjen meg az internet TV izgalmas, új élményével. A beépített Wi-Fi®-vel online szolgáltatások széles köre vár Önre. Gyönyörű HD képeket nyújtó, karcsú kialakítású R50C televízió.

- A következő képernyőméretben érhető el: 80 cm (32")
- WXGA felbontás
- Clear Resolution Enhancer
- Youtube™ és további csatornák
- Beépített Wi-Fi® funkció

Gyártó
Sony
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1366x768 pixel
Képernyő méret
32 "
Extra
USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
100 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
Analóg DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-T2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Sony KDL-32R500C televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony KDL-32R500C televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.