Sony Bravia KDL-55W756C televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Vessen egy pillantást a tv-képernyője minőségére A számos fejlett technológiának köszönhetően minden tartalmat élesebb, egyenletesebb és élethűbb képminőségben élvezhet. A BRAVIA® Teljes leírás >

Termékleírás

Vessen egy pillantást a tv-képernyője minőségére
A számos fejlett technológiának köszönhetően minden tartalmat élesebb, egyenletesebb és élethűbb képminőségben élvezhet. A BRAVIA® által nyújtott különbség jól látható.

Fedezzen fel újra minden részletet

Lenyűgöző részletgazdagság, bármit is nézzen
A Sony KDL55W756CSAEP ANDROID SMART LED Televízió nagy teljesítményű képfeldolgozó processzor által végzett felbontásnövelés hatására minden egyes pixel még gyönyörűbbnek tűnik. Minden egyes jelenetet elemzésnek vet alá, majd összepárosítja a különleges képminta-adatbázissal. Az X-Reality PRO zajcsökkentő technológiája a különböző zajtípusokat analóg és digitális televíziójelekké, DVD és Blu-ray Disc™ fájlokká, vagy akár digitális állóképekké alakítja.


Egyenletesebb és természetesebb mozgás
Bármit néz, a MotionFlow XR technológiának köszönhetően páratlanul egyenletes, gyorsan mozgó képsorokban gyönyörködhet a képernyőn.


A BRAVIA® és az Android TV™ találkozása
Az okostévé még okosabb lett. Gondoljon azokra az élményekre, melyeket szeret az okostelefonján vagy a tabletjén. Most élvezze őket az eddiginél jobb és nagyobb felbontásban a BRAVIA® televízión.1

A tévézés új stílusa.
Egy mindennapjait megváltoztató szórakozási mód. Okostelefonon tárolt tartalmait egyszerűen nézheti a Google Cast™ szolgáltatással, és többek között válaszokat is kaphat a hangalapú keresés (Voice Search) funkció használatával.

Jelenítse meg ezeket a tévéjén
Fényképek, videók és további tartalmak azonnali megosztása az NFC és MHL csatlakoztathatóság segítségével.

NFC csatlakozás
Tükrözze vezeték nélkül Xperia™ mobiltelefonja képernyőjét a BRAVIA® televízióra az NFC egyérintéses technológia segítségével.


Okostelefonjának képei és videói
Az MHL csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően okostelefonjáról származó fotók és videók egyaránt megjeleníthetők Full HD formátumban.


A TV SideView alkalmazás előnyei
Keresse meg, rögzítse, majd beszélje meg kedvenc tévéműsorait a TV SideView alkalmazás segítségével. Az intelligens alkalmazással vezérelheti tévéjét, illetve az okostelefonja használatával ellenőrizheti a programbeosztást.


Tökéletes hangzás
A zenehallgatás élménye is épp olyan valósághű lesz, mint a tévézésé. A ClearAudio+ üzemmód elvégzi a tv-készülék hangzásának finomhangolását magával ragadó, érzelemgazdag élményt nyújtva, amely körülöleli a nézőt. Most még tisztább hangzásban és jobb hangelkülönítéssel élvezheti a zenét, a párbeszédeket és a térhatású hangeffektusokat, bármit is néz.

DSEE
Élvezze a nagyobb részletgazdagságot mindenben, amit hallgat. A DSEE a hangtechnológiáink olyan erőteljes kombinációja, amely együttesen folyamatosan tiszta, gazdag hangzást biztosít.


S-Force Front technológia
Az S-Force Front az audiojeleket feldolgozva lenyűgöző hangzást biztosít. A közvetlen, többcsatornás feldolgozás élethűen tiszta, erőteljes 360°-os térhangzást nyújt.


Clear Phase
A Clear Phase finomhangolja a tévé hangsugárzóit az egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb közép, mély és magas frekvenciák érdekében.

Gyártó
Sony
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Képernyő méret
55 "
Extra
DLNA Full-HD TV Internet Smart TV USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
800 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
Analóg DVB-C DVB-T DVB-T2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Sony Bravia KDL-55W756C televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony Bravia KDL-55W756C televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.