Sony BRAVIA KDL-32R400C televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Sony BRAVIA KDL-32R400C LED televízió páratlan stílusával, karcsú kivitelezésével és lenyűgöző látványal a nappalija dísze lesz. Kedvenc műsorait akár USB-ra is lementheti, így bárm Teljes leírás >

Termékleírás

A Sony BRAVIA KDL-32R400C LED televízió páratlan stílusával, karcsú kivitelezésével és lenyűgöző látványal a nappalija dísze lesz. Kedvenc műsorait akár USB-ra is lementheti, így bármikor visszanéztehi azokat. A ClearPhase audiotechnológia a TV-hangsugárzók frekvenciafüggvényének finomhangolásával kiegyensúlyozottabb közép, magas és mély hangokat biztosít. A villámvédelem megvédi a tévét a villámoktól, míg az elsődleges kondenzátor instabil villamos energiától óvja a készüléket.

Gyártó
Sony
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1366x768 pixel
Képernyő méret
32 "
Extra
USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
100 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
DVB-C DVB-T
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Sony BRAVIA KDL-32R400C televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony BRAVIA KDL-32R400C televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.