Sencor SLE 3213M4 LED televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Sencor SLE 3213M4 LED TV 81 cm-es képátlójával és HD felbontásával gyönyörű képi megjelenítésre képes. A gyerekzár funkciónak köszönhetően a gyerekeket meg lehet óvni a kéretlen t Teljes leírás >

Termékleírás

A Sencor SLE 3213M4 LED TV 81 cm-es képátlójával és HD felbontásával gyönyörű képi megjelenítésre képes. A gyerekzár funkciónak köszönhetően a gyerekeket meg lehet óvni a kéretlen tartalmaktól. USB csatlakoztatójával egyszerűen lehet külső forrásból származó digitális anyagot lejátszani.

Gyártó
Sencor
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1366x768 pixel
Képernyő méret
32 "
Extra
USB csatlakozás
Képarány
16:9
Tuner típusa
DVB-C DVB-T
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Sencor SLE 3213M4 LED televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sencor SLE 3213M4 LED televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.