Samsung UE55JU6000 LED televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Samsung UHD TV a Full HD felbontásának négyszeresét nyújtja és színei segítségével igazán valósághű élményben részesít bennünket. Smart TV menüjét gyerekjáték használni, hiszen Teljes leírás >

Termékleírás

A Samsung UHD TV a Full HD felbontásának négyszeresét nyújtja és színei segítségével igazán valósághű élményben részesít bennünket. Smart TV menüjét gyerekjáték használni, hiszen a képernyő alján gyorsan elérhetjük kedvenceinket. A Samsung Smart TV-t egyszerűen szinkronizálhatjuk okostelefonunk ébresztőjével, így reggelente arra ébredhetünk, hogy televíziód automatikusan bekapcsol és a legfrissebb információkat nyújtja a számunkra.

Gyártó
Samsung
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
3840x2160 pixel
Képernyő méret
55 "
Extra
DLNA Internet Smart TV Ultra HD TV USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
800 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
Analóg DVB-C DVB-T
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Samsung UE55JU6000 LED televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung UE55JU6000 LED televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.