Samsung UE55ES6300 televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez a készülék képes a magyar szabadon fogható digitális földfelszíni tévécsatornák dekódolására. A vékony és elegáns Samsung UE55ES6300 LED 3D televízió 1080p felbontást és optimál Teljes leírás >

Termékleírás

Ez a készülék képes a magyar szabadon fogható digitális földfelszíni tévécsatornák dekódolására. A vékony és elegáns Samsung UE55ES6300 LED 3D televízió 1080p felbontást és optimális folyamatosságot biztosít a 200 Hz technológiának köszönhetően. A 3D technológiás készüléken Ön egyenesen az akciók szívébe repülhet el. Az UE55ES6300SXZF 3D Hype Real Engine processzorával és Wide Color Enhancer Plus színjavítójával kitűnő képminőséget és széles színskálát kínál. A hangminőség is kitűnő az SRS TheaterSound HD támogatásnak köszönhetően. Az UE55ES6300 LED tévé a beépített WiFi-vel lehetővé teszi, hogy a Web szolgáltatásaihoz és multimédia anyagaihoz is hozzáférjen. Ez a Smart TV ráadásul számos csatlakozót (HDMI, USB, Scart, kompozit, komponens, stb.) tartalmaz, tehát ahhoz DVD lejátszó, házimozi rendsze és konzol is csatlakoztatható. A Samsung UE55ES6300 LED televízióval fantasztikus élményekben lehet része. A televíziót két 3D szemüveggel szállítjuk.

Gyártó
Samsung
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Képernyő méret
55 "
Extra
3D TV DLNA Full-HD TV Internet Smart TV USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
200 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
DVB-C DVB-T
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Samsung UE55ES6300 televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung UE55ES6300 televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.