Philips 55PFK7509 Smart LED televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Philips 7500-as sorozatú Smart Full HD LED TV a beépített vezeték nélküli mélynyomónak köszönhetően rendkívül erőteljes hangzást nyújt. De nem csupán dübörög, hiszen a vizuális é Teljes leírás >

Termékleírás

A Philips 7500-as sorozatú Smart Full HD LED TV a beépített vezeték nélküli mélynyomónak köszönhetően rendkívül erőteljes hangzást nyújt. De nem csupán dübörög, hiszen a vizuális élmény fokozása érdekében hozzáadtunk egy keret nélküli kialakítást és a 3-oldalas Ambilight rendszert.

Gyártó
Philips
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Képernyő méret
55 "
Extra
DLNA Full-HD TV Internet Smart TV USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
800 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
Analóg DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Philips 55PFK7509 Smart LED televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips 55PFK7509 Smart LED televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.