Philips 40PUH6400 4K UHD Slim LED televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Philips 40PUH6400/88: 4K UHD Slim LED TV, Androidos, Pixel Plus Ultra HD-vel. A 6400-as sorozatú Ultra HD TV a Pixel Plus Ultra HD rendszernek, a Dual Core (kétmagos) feldolgozásnak és az Android er Teljes leírás >

Termékleírás

Philips 40PUH6400/88: 4K UHD Slim LED TV, Androidos, Pixel Plus Ultra HD-vel.
A 6400-as sorozatú Ultra HD TV a Pixel Plus Ultra HD rendszernek, a Dual Core (kétmagos) feldolgozásnak és az Android erejének köszönhetően folyamatos teljesítményt nyújt, gyönyörű kivitelben. A vékony kialakítás, az elegáns, nyitott állvány és a számtalan funkció teszi teljessé az élményt.
A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Gyártó
Philips
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
3840x2160 pixel
Képernyő méret
40 "
Extra
DLNA Internet Smart TV Ultra HD TV USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
700 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
Analóg DVB-C DVB-T
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Philips 40PUH6400 4K UHD Slim LED televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips 40PUH6400 4K UHD Slim LED televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.