Philips 32PHT4100 LED televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Philips 32PHT4100/12 LED TV ultrakeskeny kerete egy olyan modern megoldás, melynek köszönhetően még nagyobb képpel élvezheti a műsorokat. A Digital Crystal Clear rendszer gondoskodik arról, h Teljes leírás >

Termékleírás

A Philips 32PHT4100/12 LED TV ultrakeskeny kerete egy olyan modern megoldás, melynek köszönhetően még nagyobb képpel élvezheti a műsorokat. A Digital Crystal Clear rendszer gondoskodik arról, hogy minden, amit néz, optimális színekkel, kontraszttal és élességgel rendelkezzen. Extra USB és HDMI portjaival a különböző eszközökkel való összekötés, a lehetőségek bővítése ezentúl nem ütközik akadályokba.

Gyártó
Philips
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1366x768 pixel
Képernyő méret
32 "
Extra
USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
100 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
Analóg DVB-C DVB-T DVB-T2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Philips 32PHT4100 LED televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips 32PHT4100 LED televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.