Panasonic Viera TX-55CS520E LED televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Érték és minőség tökéletes harmóniája A CS520 TV-k kontrasztgazdag képükkel és könnyen használható funkcióikkal kiváló ár-érték arányt kínálnak. .my Stream Az ajánlott ta Teljes leírás >

Termékleírás

.Érték és minőség tökéletes harmóniája

A CS520 TV-k kontrasztgazdag képükkel és könnyen használható funkcióikkal kiváló ár-érték arányt kínálnak.

.my Stream

Az ajánlott tartalom rendszerezése a vonzó és könnyű eligazodást segítő felületen

A my Stream funkcióval ellátott TV-k képesek rögzíteni, hogy milyen típusú tartalmakat szeret nézni, és gyönyörűen megjelenített listákat, vagyis „műsorfolyamot” állítanak össze azokból a tartalmakból, amelyek valószínűleg tetszenének Önnek. Olyan, mintha egy saját személyre szabott TV-csatornája lenne. A my Stream által javasolt anyagok között lehetnek TV-műsorok, igény szerint közvetített videók és internetes tartalmak.

*Internetszolgáltatás szükséges hozzá. Az elérhető tartalom terméktől, típustól, helytől függően változhat, és díjköteles lehet. A specifikációk és termékadatok változhatnak.

.Adaptive Backlight Dimming

Tökéletes fekete a sötét jeleneteknél, erőteljes színek a világos jeleneteknél

Az Adaptive Backlight Dimming (adaptív fényerő-szabályozó) technológiával működő TV-k folyamatosan elemzik a megjelenítendő képeket, és az optimális képminőség elérése érdekében korrigálják a megvilágítási teljesítményt.

.Házon belüli TV-közvetítés (ügyfél)

TV-adás minden szobában, antennacsatlakozók nélkül

Elmúltak azok az idők, amikor a TV-t az antennacsatlakozókhoz közel kellett elhelyezni. A beltéri TV-közvetítés ügyfeleként beállítható TV-készülékekre helyi hálózaton, elektromos hálózati adaptereken vagy akár WiFi-n keresztül egyszerűen továbbíthatók a TV-adások, miután a TV-jelet IP-jelekké alakította egy beltéri TV-közvetítő kiszolgáló, például egy csúcskategóriás VIERA TV vagy vevőegység.

*Instabil hálózati kapcsolat, illetve egyes tartalmak esetén előfordulhat, hogy ez a funkció nem használható.

.Swipe & Share

Okostelefonos és táblagépes tartalom egyszerű megosztása a TV-képernyőn

A Swipe & Share funkció segítségével ujjait a hordozható készülék érintőképernyőjén végighúzva tartalmat „dobhat” okostelefonjáról és táblagépéről a TV-képernyőjére.

Az okos eszközök és a TV csatlakoztatása a Panasonic TV-távirányító alkalmazásának köszönhetően egyszerűbb, mint valaha.

Gyártó
Panasonic
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Képernyő méret
55 "
Extra
DLNA Full-HD TV Internet Smart TV USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
200 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
Analóg DVB-C DVB-T DVB-T2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Panasonic Viera TX-55CS520E LED televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Panasonic Viera TX-55CS520E LED televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.