Panasonic VIERA TX-55CS620E LED televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Panasonic VIERA jóvoltából a TV-zés ezentúl házon kívül is megoldható okostelefonnal vagy táblagéppel, internetkapcsolattal. A Super Bright panel gondoskodik a szokásosnál jobb megvilág Teljes leírás >

Termékleírás

A Panasonic VIERA jóvoltából a TV-zés ezentúl házon kívül is megoldható okostelefonnal vagy táblagéppel, internetkapcsolattal. A Super Bright panel gondoskodik a szokásosnál jobb megvilágításról. A my Home Screen kezdőképernyőjén egyszerűen személyre szabhatóak az alkalmazások és a tartalmak is.

Gyártó
Panasonic
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Képernyő méret
55 "
Extra
DLNA Full-HD TV Internet Smart TV USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
400 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
Analóg DVB-C DVB-T DVB-T2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Panasonic VIERA TX-55CS620E LED televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Panasonic VIERA TX-55CS620E LED televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.