Panasonic TX-40CX670E televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Panasonic TX-40CX670E: Ha 4K minőséget szeretne, itt kezdje. Ultrafinom felbontásuknak, nagy fényerejű paneljeiknek, helyi fényerő-szabályozó rendszereiknek és kifinomultan intelligens szolgá Teljes leírás >

Termékleírás

Panasonic TX-40CX670E:
Ha 4K minőséget szeretne, itt kezdje.
Ultrafinom felbontásuknak, nagy fényerejű paneljeiknek, helyi fényerő-szabályozó rendszereiknek és kifinomultan intelligens szolgáltatásaiknak köszönhetően ezek a kiváló ár-érték arányú TV-k ideális belépési pontot jelentenek a 4K felbontás élvezetes világába.
A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Gyártó
Panasonic
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
3840x2160 pixel
Képernyő méret
40 "
Extra
DLNA Internet Smart TV Ultra HD TV USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
200 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
Analóg DVB-C DVB-T DVB-T2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Panasonic TX-40CX670E televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Panasonic TX-40CX670E televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.