Panasonic TX-32CS600E televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

..Szórakozás HD minőségben az egész család számára A kiváló ár-érték arányú CS600 TV-k nagy fényerejű HD képei, testreszabható képernyőmenüi és rugalmas tartalommegosztó funkci Teljes leírás >

Termékleírás

..Szórakozás HD minőségben az egész család számára

A kiváló ár-érték arányú CS600 TV-k nagy fényerejű HD képei, testreszabható képernyőmenüi és rugalmas tartalommegosztó funkciói ideális megoldásokat kínálnak a modern családi élethez.

.Saját kezdőképernyő (my Home Screen)

Személyre szabott átjáró az előnyben részesített tartalmakhoz

Kezdőképernyőjét személyre szabhatja a kedvenc alkalmazásaival és tartalmaival. A „my Home Screen” révén gyorsan és könnyen hozzáférhet a kívánt dolgokhoz.

*A megjelenített alkalmazások és azok elhelyezkedése eltérhet a vásárló által testreszabható képernyő alkalmazásaitól és elrendezésétől.

.Internetes alkalmazások

Nagy TV-képernyőn elérhető széles alkalmazásválaszték

Az internetes alkalmazások futtatására alkalmas TV-kkel a felhőben tárolt alkalmazások, igény szerinti videoszolgáltatások és játékok széles választéka érhető el az interneten keresztül.

*A hálózati tartalomszolgáltatásokat a megfelelő szolgáltatók működtetik, és előfordulhat, hogy a szolgáltatást előzetes értesítés nélkül megszüntetik vagy ideiglenesen szüneteltetik. Egyes tartalmak nem feltétlenül érhetők el az Ön országában.

.Házon belüli TV-közvetítés (ügyfél)

TV-adás minden szobában, antennacsatlakozók nélkül

Elmúltak azok az idők, amikor a TV-t az antennacsatlakozókhoz közel kellett elhelyezni. A beltéri TV-közvetítés ügyfeleként beállítható TV-készülékekre helyi hálózaton, elektromos hálózati adaptereken vagy akár WiFi-n keresztül egyszerűen továbbíthatók a TV-adások, miután a TV-jelet IP-jelekké alakította egy beltéri TV-közvetítő kiszolgáló, például egy csúcskategóriás VIERA TV vagy vevőegység.

*Instabil hálózati kapcsolat, illetve egyes tartalmak esetén előfordulhat, hogy ez a funkció nem használható.

.Bright Panel Plus

Megnövelt fényerő a képek élesebb és dinamikusabb megjelenítéséhez

Az LCD TV-k a használt fényforrások típusa és a kontrasztot erősítő fényerő-korlátozás miatt általában nem túl nagy fényerő mellett adják a legszebb képet. A Super Bright panelek egy új panelvezérlő rendszer, a fényt könnyebben áteresztő panelszerkezet és egy rendkívül hatékony megvilágítási rendszer ötvözésével oldják meg ezt a problémát.

Gyártó
Panasonic
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Képernyő méret
32 "
Extra
DLNA Full-HD TV Internet Smart TV USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
100 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
Analóg DVB-C DVB-T DVB-T2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Panasonic TX-32CS600E televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Panasonic TX-32CS600E televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.