PHILIPS 32PHS6605 HD LED Smart TV


77.720 Ft

PHILIPS 32PHS6605       Egyetlen gombnyomással elérhető, áttekinthető, ikon alapú menü. A gyors és intuitív SAPHI operációs rendszerrel a Philips Smart TV használata igazi Teljes leírás >

Termékleírás

PHILIPS 32PHS6605

 

  

Egyetlen gombnyomással elérhető, áttekinthető, ikon alapú menü.

A gyors és intuitív SAPHI operációs rendszerrel a Philips Smart TV használata igazi élmény. Élvezze a nagyszerű képminőséget és az egyetlen gombnyomással elérhető, áttekinthető, ikon alapú menüt. Könnyedén kezelheti TV-jét, és gyorsan navigálhat a népszerű Philips Smart TV alkalmazásokhoz, mint például a YouTube, a Netflix, és sok minden más. 

Philips TV választék. Netflix, Prime Video és sok minden más.

HD LED TV. Gazdag színvilág, bámulatos részletek.

HD LED TV. A LED háttérvilágítással élvezheti az alacsony fogyasztást, és a nagy fényerejű, hihetetlen kontrasztú és élénk színű, kontúros képet.

Pixel Plus HD. Éles képek - bármilyen forrásból.

A Philips Pixel Plus HD rendszer optimalizálja a képminőséget a szép kontrasztú éles képek érdekében. Akár online streaming tartalmat, akár kábeltévét néz, élesebb képeket, ragyogóbb fehéreket és mélyebb feketéket kap.

Kiválóan használható játékokhoz. Kevesebb mint 20 ms-os bemeneti késleltetés HDMI-n keresztül.

Kiváló képminőség a játékokhoz. Alacsony, 20 ms-os bemeneti késleltetés HDMI-csatlakozáson keresztül. Tegye még jobbá a játékélményt. Merüljön el a játékban. A sötét jelenetek jobb láthatósága és a nagyobb frissítési frekvencia gondoskodik erről.

Gyártó
Philips
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1366x768 pixel
Képernyő méret
32 "
Képarány
16:9
Tuner típusa
DVB-T2/C
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu PHILIPS 32PHS6605 HD LED Smart TV árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PHILIPS 32PHS6605 HD LED Smart TV vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások