Majestic TVD 215 televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Majestic DVX 215LED berendezés egy rátermett síkképernyős LED televízió, amely kiváló szórakozást nyújt Önnek. A kis súlyú televízió nemcsak szerkezetével tűnik ki, hanem széles Teljes leírás >

TermékleírásA Majestic DVX 215LED berendezés egy rátermett síkképernyős LED televízió, amely kiváló szórakozást nyújt Önnek.

A kis súlyú televízió nemcsak szerkezetével tűnik ki, hanem széleskörű alapfunkcióival is. Számos csatlakozási lehetőséget vonultat fel videó-, zene és képlejátszásra, mint az A/V bemenet, SCART konnektor és a multimediális USB port.

A földi jelek vételére szolgáló DVB-T tuner a HDMI bemenettel együtt hozzájárul a televízió különböző HD berendezésekkel való integrációjához. A VGA porton keresztül ezen felül számítógépet is csatlakoztathat a Majestic monitorához, így élvezve a legjobb minőségű igényes szimulációt a gyors reakcióidőnek köszönhetően. Rendelkezésre áll továbbá a CI modul PCMCIA sloton keresztül a fizetett televíziós csatornák használatára.

Az alacsony energiafogyasztás és a mellékelt 12 V töltő adapter a berendezés lakókocsiban, lakóhajón, stb. való használatát is lehetővé teszi.

A Majestic DVX 215LED televízió kellemes dizájnja zongoralakk kerettel feltűnésmentesen illeszkedik minden lakás stílusához. Falra szerelve a televízió csaknem beleolvad a falba kis szerelési mélységének köszönhetően.

Kötelező adatok az energiafelhasználás megjelölésével kapcsolatos, a Bizottság (EU) 1060/2010 sz. delegált rendelete alapján:

Energetikai osztály : A (a skálán az A + (legnagyobb hatékonyság) F (legkisebb hatékonyság)

Teljesítmény bekapcsolt állapotban W-ban: 12 WÉves energiafogyasztás kWh/órában : 17 kWh/óra (energiafogyasztás kWh/órában a napi négyórás üzemelés esetén 365 napon. A tényleges energiafogyasztás a televízió használatától függ.)
Fö jellemzök:

Fekete LED televízió 39,6 cm-es (15,6") átlóval és HD-Ready támogatással
Beépített DVB-T vevővel a földi jelek és Pay-TV programok számára
USB port zene-, videó- és képlejátszásra adathordozókról, mint USB kulcs és MP3 lejátszó
CI felület CI modul számára és választható bővítési lehetőségek
Lehetséges VESA falra szerelés és 12 V üzemmód
Távirányítóval és 12 V adapterrel

Müszaki paraméterek:

Csatlakozás: 1 x USB port, 1 x HDMI port, 1 x SCART konnektor, 1 x 3,5 mm jack vezetékes bemenet, 1 x 3,5 mm jack A/V bemenet, 1 x D-Sub VGA bemenet, 1 x 3,5 mm jack kimenet fülhallgató részére, 1 x cinch koaxiális kimenet, 1 x antenna csatlakozó
Fényerősség: 200 cd/m2
Kontraszt aránya: 500:1
Reakcióidő: 5 ms
Felbontás: 1366 x 768
Képrendszer: PAL, NTSC, SECAM
Beépített hangfalak
Automatikus állomáskeresés
Timeshift funkció
Teletext
Ismétlés funkció
Elektronikusan programozott útmutató
Gyermekzár
Kikapcsolás időzítő
OSD menü
Levehető állvány
VESA standard: 75 x 75
Távirányító áramellátása: 2 x AAA elem (a kiszerelés része)
Áramellátás: 100-240 V AC, 50/60 Hz vagy DC 12 V (a kiszerelés része)

Kükdemény tartalma:

1 x berendezés
1 x hálózati forrás
1 x 12 V adapter
1 x állvány
1 x távirányító
2 x AAA elem
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket olasz nyelvű használati útmutatóval szállítjuk.

Termék méretei:

37,5 x 28 x 14 cm
Súlya: kb. 1,2 kg


Gyártó
Majestic
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1366x768 pixel
Képernyő méret
15.6 "
Extra
USB csatlakozás
Képarány
16:9
Tuner típusa
DVB-T
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Majestic TVD 215 televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Majestic TVD 215 televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.