LG 32LB561B HD Ready televízió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fejlett paneltechnológia és élénk képek. Az LG TV-k nagyszerű betekintési szögének és képminőségének titka a panelben rejlik. Az LG által használt IPS panel révén lesz az LG LED telev Teljes leírás >

Termékleírás

Fejlett paneltechnológia és élénk képek.

Az LG TV-k nagyszerű betekintési szögének és képminőségének titka a panelben rejlik. Az LG által használt IPS panel révén lesz az LG LED televíziók képe éles, stabil és élénk.

Széles betekintési szög

Az IPS az LCD panelek közül a legegyenletesebb és legkontrasztosabb képet nyújtja minden szögből.

Csíkmentes tisztaság

Az IPS határozottan jobb a hagyományos paneleknél a gyors mozgású képek tisztaságában, és lehetővé teszi az utánhúzás nélküli kristálytiszta képeket.

Stabil képernyő

Az IPS panelek stabilak, erősek, és ellenállnak a sérülésnek a többi vékony panelhez képest. Csak próbáljon ki egy egyszerű koppintást a képernyőn, hogy lássa.

Triple XD Engine

Az LG legújabb képjavitó áramköre. A Triple XD Engine technológia által előállított varázslatos kép jellemzői a nagy színpontosság, vizuális kontraszt, élesség és jó láthatóság sötét környezetben is.

Picture Wizard III

A Picture Wizard III lehetővé teszi a képelemek, mint pl. a feketeszint, a színek, a színárnyalatok, az élesség, és a háttérvilágítási szintek könnyű beállítását

Clear Voice II

A Clear Voice II automatikusan hangosítja az emberi hangot, ha a háttérzaj felerősödik.

USB filmek

Az USB csatlakozó segítségével könnyedén tud digitális filmeket, fényképeket és hanganyagokat megjeleníteni, illetve megszólaltatni LG televízióján külső adathordozóról.

DivX HD

Az LG tévék DivX minősítéssel rendelkeznek, és képesek DivX videók lejátszására akár 1080p HD minőségben. Élvezze a hatalmas mennyiségű prémium tartalmat az interneten DivX HD-n.

Smart Energy Saving

A Backlight Controll funkció szabályozza az LG TV képernyőjének fényerejét. A Screen off (képernyő-kikapcsolás) funkció révén pedig úgy kapcsolható ki a kép, hogy közben a hang, vagy a zene tovább szól. A ‘Stand by Mode Zero’ funkció energiatakarékos üzemmódba állítja a televízió képernyőjét, amelyben nem fogyaszt áramot.

Gyártó
LG
Képernyő Típusa
LED
Képernyő felbontás
1366x768 pixel
Képernyő méret
32 "
Extra
USB csatlakozás
Képfrissítési frekvencia
100 Hz
Képarány
16:9
Tuner típusa
Analóg DVB-C DVB-T DVB-T2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu LG 32LB561B HD Ready televízió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG 32LB561B HD Ready televízió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.