Sony FDR-X1000V 4K akció kamera


146.155 Ft

Lenyűgöző akciók, 4K minőség Az FDR-X1000V Action Cam gyönyörű 4K képminőségének, jobb elmosódottság-csökkentési és egyéb funkcióinak köszönhetően az átélt kalandok épp olyan Teljes leírás >

Boltok és árak

SONY FDR-X1000VR  

Szállítási ár és információk:
A kézbesítés 2 munkanapon belül történik. A küldés pontos idejéről telefonon vagy e-mailben értesítjük.


Termékleírás

Lenyűgöző akciók, 4K minőség

Az FDR-X1000V Action Cam gyönyörű 4K képminőségének, jobb elmosódottság-csökkentési és egyéb funkcióinak köszönhetően az átélt kalandok épp olyan izgalmasak a képernyőn, mint a valóságban.

Nagyszerű szabadtéri felvételek
Élvezze az Action Cam 4K2 minőségét és a továbbfejlesztett funkcióit.

Az FDR-X1000V, a Sony Action Cam termékvonalának legújabb tagja minden olyan funkciót felvonultat, amelyre a tapasztalt felhasználók régóta vártak. A 4K képminőség a jelenlegi hollywoodi

4K/HD XAVC S felvétel

SDXC-/SDHC-memóriakártya (UHS-I U3 vagy magasabb) szükséges 4K 100 Mb/s-os rögzítéshez és SDXC-/SDHC-memóriakártya (Class 10 vagy magasabb) szükséges a 4K 60 Mb/s és HD 50 Mb/s felvételhez. SDHC-memóriakártya használatához szükséges a fényképezőgép-firmware frissítése.sikerfilmek színvonalát jelenti, a professzionális XAVC S kodekkel gyönyörű felvételek készíthetők nagy bitsebességű rögzítés mellett3. Highlight Movie Maker4 funkció.

Gyártó
Sony
Maximális felbontás
4K (2160p)
Állókép maximális felbontás
8.8 MPixel
Max. képfrissítés 720p módban
240 kép/mp
Max. képfrissítés 1080p módban
120 kép/mp
Max. képfrissítés 4K módban
30 kép/mp

Az olcsó.hu Sony FDR-X1000V 4K akció kamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony FDR-X1000V 4K akció kamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások