Praktica SC1 sportkamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tekerj! Ugrass! Ugorj! Vetődj! És vedd fel! Légy Te a büszke főszereplője saját filmednek! 5 megapixeles sportkamera a következő főbb jellemzőkkel: 170°-os nagy látószögű objektív, 25 Teljes leírás >

Termékleírás

Tekerj! Ugrass! Ugorj! Vetődj! És vedd fel!

Légy Te a büszke főszereplője saját filmednek!

5 megapixeles sportkamera a következő főbb jellemzőkkel: 170°-os nagy látószögű objektív, 256 MB belső memória, külső memória mikro SD/SDHC kártyával, vezeték nélküli távvezérlés, 60 méter mélységig vízálló ház, WLAN 802.II b/g/n üzemmód, HDMI kimenet, okostelefon alkalmazás támogatása. A készülékhez akkumulátor, USB kábel, telepítő CD, használati utasítás, USB töltő is jár. Alaptartozékok: objektív védősapka, vízálló ház és -fedél, légáteresztő fedél, T-Tip adapter, biztonsági rögzítőszalag, lopásgátló, lánc, 2 ragasztó tubus, elfordítható T-Adapter.

Legyünk cselekvésre készek!

A PRAKTICA SC1 kamerával kiegészítőkben gazdag készüléket kínálunk valamennyi outdoor- és sportrajongónak. Mindegy, hogy joggingozásról, mountain-kerékpározásról, kajakozásról, vagy más egyéb sporttevékenységről van szó, a PRAKTICA SC1 mindig megbízható társunk.

Nagy látószögű objektív és Full-HD videók

Az SC1 nagy látószögű objektívvel rendelkezik, valamint választhatóan 1080P, 30 kép/mp full-HD, vagy 720P, 60 kép/mp videó rögzítési lehetőséggel rendelkezik. 5 megapixeles felbontással fotókat is készíthetünk.

Vezérlés okostelefonnal WLAN hálózaton belül

iOS™ és Android™ rendszerű okostelefonokhoz rendelkezésre áll olyan alkalmazás, amellyel a PRAKTICA SC1 távirányítható és a felvételek megtekinthetőek. Ehhez a kamerának egy WLAN csatlakozója van és ebben az funkcióban a készülék router-ként működik. Amikor az alkalmazás révén összeköttetésbe kerülünk a kamerával, számos hozzáférés és funkció áll rendelkezésünkre.

Memória és tartozékok

A 256 MB-os belső memória külön kapható micro SD memória kártyával bővíthető. Az alaptartozékokon túl az SC1 felhasználási területét számos opcionális tartozékkal bővíthetjük, például a következőkkel:

rögzítő kerékpárhoz
állvány adapter
elforgatható, tapadókorongos tartó
vízalatti tok
hevederek vállra és fejre szíjazáshoz
vezeték nélküli távvezérlő

Gyártó
Praktica
Memóriakártya típusa
SD SDHC
Súly
78 g
Típus (rögzítés)
Memóriakártya
FullHD
igen

Az olcsó.hu Praktica SC1 sportkamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Praktica SC1 sportkamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.