Oregon Scientific ATC Gecko akciókamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Főbb jellemzők HD videók és fényképek 4 Borítással: narancs, kék, lila, rózsaszín Kompakt, könnyű és masszív Vízálló házzal Leírás Kompakt és könnyű kamera gyermekek és fiatalo Teljes leírás >

Termékleírás

Főbb jellemzők
HD videók és fényképek
4 Borítással: narancs, kék, lila, rózsaszín
Kompakt, könnyű és masszív
Vízálló házzal

Leírás
Kompakt és könnyű kamera gyermekek és fiatalok számára. Masszív, vízálló házzal. Segítségével a gyermekek és fiatalok saját kisfilmeket és akcióvideókat forgathatnak. Akár kerékpározásnál, hegymászásnál, játszák közben, a szabadidőparkban, nyaralás közben, a modellautón vagy számos más tevékenységnél, a kamera pl. a sisakra, csuklóra, kabátra stb. rögzíthető. Így a gyermekek és fiatalok bemutathatják tevékenységüket szüleiknek és ismerőseiknek, és az élményeket megőrizhetik az örökkévalóságnak. A különböző borítások segítségével a kamera külseje bármikor megváltoztatható.

Jellemzők
Széles látószögű objektív: 155°
Fényképfelvétel: 1,3 MP 1280 x 800 pixel
60 méter mélységig vízálló ház
Egyszerű kezelés

Szállítás tartalma
Gecko kamera
Borítások: narancs, kék, lila, rózsaszín
Ház
Csíptetős tartó
Csukló tartó
Fejpánt tartó
Használati útmutató

Gyártó
Oregon
Memóriakártya típusa
microSD microSDHC
Súly
40 g
Típus (rögzítés)
Memóriakártya
FullHD
nem

Az olcsó.hu Oregon Scientific ATC Gecko akciókamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Oregon Scientific ATC Gecko akciókamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.