GoPro HERO4 Black Edition akciókamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Megjelent a GoPro Hero 4 Black Edition! Fizikai méretét tekintve megegyezik a Hero3+ kamerával, tudásában azonban felülmúlja azt. Jobb képminőség, 2x nagyobb teljesítményű processzor, 2x gy Teljes leírás >

Termékleírás

Megjelent a GoPro Hero 4 Black Edition! Fizikai méretét tekintve megegyezik a Hero3+ kamerával, tudásában azonban felülmúlja azt. Jobb képminőség, 2x nagyobb teljesítményű processzor, 2x gyorsabb video frame rate. Hihetetlen nagy felbontású 4K/30, 2.7K/50, és 1080p/120 videók és 12MP-es fotók készíthetők az új Hero4 kamerával. Wi-Fi + Bluetooth, feljavított hang, automatikus igazodás a megváltozott fényviszonyokhoz, Super View látószög, leegyszerűsített, könnyebben kezelhető menü helyezi a GoPro Hero4-t az akciókamerák legkiválóbbjai közé. Új funkciók a Night Photo, a Night Lapse (az éjszaka szerelmeseinek), a HiLight Tag (megjelölő funkció), a QuikCapture (egygombos, bármely gombos indítás). Az új Protune™ beállítások segítségével pedig a fényképek és videók esetében is magunk állíthatjuk az élességet, a színhőmérsékletet, ISO-t, vagy az expozíciót. A ház változatlanul 40 méterig vízálló, a korábbi modellekkel kompatibilis rögzítők, illetve kiegészítők nagy része az új kamerával is használható lesz. Az akkumulátor (ebből adódóan a külső töltők) és a különböző filterek már egy új vonalat képviselnek.

Gyártó
GoPro
Maximális felbontás
4K (2160p)
Állókép maximális felbontás
12 MPixel
Max. képfrissítés 720p módban
240 kép/mp
Max. képfrissítés 1080p módban
120 kép/mp
Max. képfrissítés 4K módban
30 kép/mp
Extra
Beépített Wi-Fi
Memóriakártya típusa
microSD microSDHC microSDXC
Súly
88 g
Típus (rögzítés)
Memóriakártya
Képstabilizátor
Van
FullHD
igen

Az olcsó.hu GoPro HERO4 Black Edition akciókamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy GoPro HERO4 Black Edition akciókamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.