GoClever DVR EXTREME WiFi akciókamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Készítsen fotókat és videókat sportolás közben az GoClever DVR Extreme WiFi ackiókamerával. Rögzítse a sisakra vagy biciklidre, vegye magához a távvezérlőt, és készen is állhat a jó m Teljes leírás >

Termékleírás

Készítsen fotókat és videókat sportolás közben az GoClever DVR Extreme WiFi ackiókamerával. Rögzítse a sisakra vagy biciklidre, vegye magához a távvezérlőt, és készen is állhat a jó minőségű fullHD videók készítésére kedvenc szabadidős tevékenységéről. A vízálló tok biztosítja, hogy a kamerát akár 40 méteres mélységig magával vihesse.

Gyártó
Goclever
Maximális felbontás
FullHD (1080p)
Max. képfrissítés 720p módban
60 kép/mp
Max. képfrissítés 1080p módban
30 kép/mp
Extra
Beépített Wi-Fi HDMI kimenet

Az olcsó.hu GoClever DVR EXTREME WiFi akciókamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy GoClever DVR EXTREME WiFi akciókamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.