Drift HD 720 sportkamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az angol Drift az egyik legfiatalabb cég az akciókamerák piacán, de kamerái alapján egyből az élvonalba sorolható. Nagyon jól meglátta, hol van “rés” a kínálatban: készülékei valaho Teljes leírás >

Termékleírás

Az angol Drift az egyik legfiatalabb cég az akciókamerák piacán, de kamerái alapján egyből az élvonalba sorolható. Nagyon jól meglátta, hol van “rés” a kínálatban: készülékei valahol a professzionális világ és az amatőr felhasználók között lavírozva olyan tulajdonságokkal bírnak, amik egy kissé mind a két világot érintik.

Az új, elődeinél kompaktabb, könnyebb és kisebb Drift HD mind méreteit, mind súlyát tekintve a legkisebb kamerák közé tartozik, mégis rendelkezik az elődeinél megszokott funkciókkal: a 1,5″-os, színes LCD-vel és a négy, jól kezelhető gombbal, amik segítségével a kezelése, a beállítása és a felvételek visszanézése olyan egyszerűvé válik, mintha csak egy nagyméretű kamerát, vagy kompakt fényképezőgépet kezelne a felhasználó. Nagyon megkönnyíti a használatát továbbá a rádiófrekvenciás távirányító, ami a könnyű indítás és leállítás mellett nagyfokú rugalmasságot biztosít az eszköz elhelyezését tekintve.

Az elődeihez képest a méret-csökkentésen túl, változtattak a készülék hátfalán, a lencséjén, a kor igényeinek megfelelő csatlakozási lehetőségekkel látták el, továbbá olyan kiegészítőket terveztek hozzá, amik teljesen egyedülállóvá teszik a piacon.

A Drift HD720 pontosan olyan, mint a HD, ugyanazt a házat kapta meg és ugyanazokkal a kiegészítőkkel, tartókkal használható, mint a nagy testvére, csak felbontását tekintve egyszerűbb valamivel. A kor igényeinek megfelelően HD (720p) felbontásra képes és 5MP-es fotókat készít, ami egy átlagos felhasználónak teljesen kielégítő lehet. Ezek mellett minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint a HD, semmi mást nem vettek el a tudásából, így jár hozzá a távirányító és a felvételek visszanézésére és a forgatható lencse beállítására is alkalmas LCD kijelző, cserélhető a lencséje, használható vele a 30méterig nyomásálló víz alatti ház.

Drift HD720 kamera:

cseppálló
videó felbontás: 720p és WVGA
fájl formátum: .MOV (H.264)
25/30/50/60fps SD, vagy 25/30fps 720p felbontásban
képarány: 16:9
forgatható lencse (300°)
látószög: 130°
fehéregyensúly: automatikus, erős és gyenge fényviszonyokhoz
manuális expozíció korrekció
4x digitális zoom (720p/25/30fps és SD)
5 méter hatótávolságú távirányító
beépített mikrofon
1110 mAh lithium-ion akkumulátor
felvételi idő kb. 2,5-3 óra*
akkumulátorkímélő üzemmódok
microSD memóriakártya (max.32GB)
5 Megapixeles fotó üzemmód
1.5”-os TFT
kompatibilis operációs rendszerek: Windows 7, XP és Vista, Mac OS 10.7

Gyártó
Drift
Memóriakártya típusa
microSD
Súly
145 g
Kijelző méret
1.5 "
Típus (rögzítés)
Memóriakártya
FullHD
nem

Az olcsó.hu Drift HD 720 sportkamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Drift HD 720 sportkamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.