ConCorde SportCam X8 sportkamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A ConCorde SportCam X8 akciókamera mindig elkísér! Lehet az kerékpározás, síelés, hegymászás, könnyûbúvárkodás, motorozás, autózás. Ezek az élmények örök emlékek maradnak! Az igé Teljes leírás >

Termékleírás

A ConCorde SportCam X8 akciókamera mindig elkísér! Lehet az kerékpározás, síelés, hegymászás, könnyûbúvárkodás, motorozás, autózás. Ezek az élmények örök emlékek maradnak! Az igényeid maximális kielégítését a széles, 140°-os látószögû Omnivision Optika, a vízálló tok és a rengeteg rögzít ő tartozék biztosítja.

A SportCam X8 f ő tartozéka a 30 méterig teljesen vízálló tok, mellyel akár a nyári búvárkodás, wakeboardozás, raftingozás vagy egyéb kedvenc vizi sport közben készíthetsz fantasztikus felvételeket. A különféle szerelékeknek köszönhet ően szinte bármire rögzíteni tudod, hogy sportolás közben ne akadályozzon.

A megnövelt (2-inch) beépített LCD kijelz őnek és hangszórónak köszönhet ően az elkészült felvételeket azonnal visszanézheted és ha nem tetszenek, akár törölheted is őket. A készülék menürendszere magyar nyelvû, áttekinthet ő és könnyen kezelhet ő az LCD kijelz őn.

A beépített WIFI-nek köszönhet ően az okostelefonodra vagy tabletedre letöltött alkalmazás segítségével (Android és iOS) könnyen tudod vezérelni, beállításokat elvégezni vagy akár egyb ől visszanézni a már elkészült felvételeket.

A készülékhez különféle tartozékokat csomagoltunk, hogy azonnal élvezhesd a kamera kínált lehet őségeket. Helyezz bele egy micro SDHC memóriakártyát (max. 32GB), töltsd fel az akkumulátort és indulhat is a felvétel! A dobozban hálózati tölt őt, biciklis, bukósisakos, talpas, pattintható és csavarozható bilincseket és rögzít őket találsz. Valamint az X8 csomag tartalmaz egy Micro HDMI kábelt amivel egy megfelel ő csatlakozással rendelkez ő TV-n azonnal megnézheted a felvételeket.

EXTRA KIEGÉSZÍT őK:
- ConCorde SportCam mellpánt
A mellpánt hámhoz hasonló kiegészít ő, mellyel a mellkasához tudja rögzíteni a kamerát. Nagyon praktikus kiegészít ő, sporteszközt ől függetlenül használható ugyanis viselése közben szabadon használhatja a kezeit. Egyszerûen felvehet ő, gyorsan lehet rögzíteni rá a kamerát és utána szabadon mozoghat. Az összes ConCorde kamerával kompatibilis.

- ConCorde SportCam csuklópánt
Tép őzárral rögzül ő csuklópánt ConCorde akciókamerákhoz. A fej 360 fokban forgatható kameratartóval rendelkezik, így bármilyen irányba állíthatod. Minden GoPro kamerával kompatibilis!

Kijelz ő: 2 col színes LCD
Video felbontás: 1280*720 pixel @ 60 fps (H.264) és 1920*1080 pixel @ 30 fps (H.264)
Állókép felbontás: Maximum 12MP
Video formátum: MOV
Audio formátum: WAVE formátom (bitráta:176kbps)
Látószög: 140 fok
Autofókusz: Van
Automatikus fehéregyensúly: Van
Vízállóság: Vízálló tokkal maximum 30 méter
Kimenet: HDMI type „B” MicroHDMI
Bemenet: Micro USB
Magyar nyelv: Van
Wifi csatlakozás: Van
B ővíthet őség: Micro SDHC kártya maximum 32GB-ig
Hangszóró: Van
Mikrofon: Van
Akkumulátor: 900 mAh, maximum 1,5 órás üzemid ő
Méret: 59*24,5*41mm
Súly: 60g
Tartozékok: Vízálló ház, biciklis tartó, szorítóbilincsek, különböző szerelékek, rögzít ő sisakhoz, bandázsok, gyorskötözők, kétoldalú matrica, USB kábel, micro HDMI kábel, hálózati tölt ő adapter, akkumulátor, lencsetisztító kendő.

Gyártó
Concorde
Maximális felbontás
FullHD (1080p)
Állókép maximális felbontás
12 MPixel
Max. képfrissítés 720p módban
60 kép/mp
Max. képfrissítés 1080p módban
30 kép/mp
Extra
Beépített kijelző Beépített Wi-Fi HDMI kimenet

Az olcsó.hu ConCorde SportCam X8 sportkamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ConCorde SportCam X8 sportkamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.