Sony SBH60 Bluetooth headset


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Zenehallgatás és telefonhívások Hallgass vezeték nélkül zenét, amikor úton vagy. Kiváló hangzás, nagyszerű élmény. Ha hívás érkezik, egy gombnyomással fogadhatod. A HD Voice szolgált Teljes leírás >

Termékleírás

Zenehallgatás és telefonhívások
Hallgass vezeték nélkül zenét, amikor úton vagy. Kiváló hangzás, nagyszerű élmény. Ha hívás érkezik, egy gombnyomással fogadhatod. A HD Voice szolgáltatásnak köszönhetően a hívások kiváló hangzásúak, a hatékony zajcsökkentő technológia pedig kiküszöböli a háttérzajt.
Sokoldalú
Az SBH60 bármilyen okostelefonnal, táblagéppel, laptoppal és zenelejátszóval használható. 3,5 mm-es audiokábel is van hozzá mellékelve arra az esetre, ha Bluetooth®-kapcsolatra nem képes készülékhez szeretnéd csatlakoztatni. Zenehallgatáshoz, filmnézéshez és játékhoz egyaránt kiváló. Hosszan és kényelmesen folytathatsz vele VoIP-hívásokat. Addig veszel részt videobeszélgetésben, ameddig csak szeretnél. Az NFC segítségével egyszerűen csatlakoztathatod az SBH60-at a hangforráshoz. A nem NFC-kompatibilis eszközökön normál Bluetooth®-párosítás használható.
Stílus
Az SBH60 sztereó Bluetooth® headset jól illik minden viselethez. Nem feltűnő, és hosszabb ideig is kényelmesen viselhető. A zene és a hívások vezérlésére szolgáló kezelőszervek is a maximális kényelemre való tekintettel a bal oldali fülhallgatón vannak elhelyezve. Stílusosan kommunikálhatsz, és kiváló minőségben élvezheted a zenét.

Kezelőszervek:
* Hívás fogadása/befejezése/elutasítása
* Hangerő növelése/csökkentése
* Zene lejátszása/szüneteltetése gomb
* Előző szám/következő szám gombok

Támogatott Bluetooth-profilok:
* Kihangosító profil (HFP) v1.2
* Kihangosító profil (HFP) v1.6
* Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) 1.0
* Audio Video Remote Control Profile (AVRCP) v1.4 Control és Target szerep

Csatlakozók:
* Micro USB-töltőcsatlakozó
* 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó nem Bluetooth®-eszközök számára

Akkumulátorkapacitás:
* Készenléti idő: akár 24 nap
* Hangtovábbítási idő: akár 13 óra
* Beszélgetési idő: akár 13 óra
* Akkumulátor: 225 mAh

Akusztikus mikrofon:
* Hangszóró típusa: 30 mm-es dinamikus
* Hangszóró frekvenciatartománya: 30 Hz 18 000 Hz
* Elektret kondenzátor, omnidirekcionális, effektív tartomány: 100 Hz 80 000 Hz

Méretek: Fejpánt szélessége: 9 mm
Súly: 125 gramm

A készlet tartalma:
* Sztereó Bluetooth® headset SBH60
* Mikro USB-kábel EC300
* 3,5 mm-es kábel, L-alakú
* Bevezetési útmutató

Gyártó
Sony
Típus
Bluetooth headset
Hangzás
Sztereo
Beszélgetési idő
13 óra
Készenléti idő
576 óra

Az olcsó.hu Sony SBH60 Bluetooth headset árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony SBH60 Bluetooth headset vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.